Halvmaraton

Da har jeg og en venninne bestemt oss for å løpe midtnattssolmaraton, Tromsø 21 juni,  klassen halvmaraton.
Det er 21 km og bør klares under to timer så vidt meg er bekjent. Et ordentlig løpeprogram planlegger jeg å få skreddersydd etter jul og da er det bare å dra på løpeakademiet for å invistere i ordentlig sko (og annet utstyr).

Dette er noe jeg virkelig har lyst til å gjennomføre, det gir struktur til trening og det må være en fantastisk følelse om man faktisk klarer det innen tiden. I det hele tatt å fullføre.

Har også vært veid og målt på curves og vektnedgangen viste denne gangen 0,8 kilo (noe jeg vet er kun et resultat av de siste to ukene) 0.3 i fettprosent og hovedsakelig gått ned i cm på nedre mage, lår og armer. Det går sakte, men sikkert riktig vei og er godt fornøyd siden jeg ikke orker å tenke slanking. Har en viss formening om hvor mye kcal jeg får i meg, men teller intet slavisk.

Så hurramegrundt, det er snart jul!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits