Angrepet av monsterbakterier

Så lå jeg langflat, fjerde dagen ut i det nye året ble jeg angrepet av influensaen for første gang på 12 år. Sannelig en fortreffelig start på året. Hadde gledet meg til å komme i gang med treningen etter en særdeles fetende jul og høy alkoholføring, men det kunne jeg bare glemme. Etter å ha kjempet hardt i fem dager kom jeg seirende ut den sjette. Forsåvidt. For etter å ha vært sengeliggende så lenge så var det eneste som stod i hodet på meg: trene. Etter å ha lest litt rundt på nettet, konsulert min mamma og sykepleievenninne var dommen klar: jeg måtte pent se langt etter den treninga de nærmeste ukene. UkENE!

Kroppen trenger visst all den energi den kan få til å komme seg 100 prosent. Begynner man å trene hardt rett etter en hard influensa "stjeler" man på en måte de kreftene og man vil gå rundt og halte i flere uker lengre enn man faktisk behøver. Det som tells nå er et godt kosthold, mye søvn og moderat bevegelse. Åh, så spennende.

Så jeg prøver nå å bevege meg en time-halvannen hver dag og ser lengselsfult frem til da jeg på ny kan svette blod og banne tårer i aerobicsalen igjen. Neste uke, ja da... da blir det fuill fræææs! Hurra.

3 kommentarer

Henriette

14.jan.2009 kl.12:05

Søt blogg. :)

TippTopp

14.jan.2009 kl.12:18

God bedring:)

gymsokkbaby

17.jan.2009 kl.15:03

Tusen takk Henriette, det er min motivasjonsblogg:)Og takk TippTopp, jeg er endelig blitt frisk og ser særdeles frem til å kunne svette av meg all frustrasjon neste uke, hoihoi!

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits