Treningsnymfe

Etter et utrolig tapasgilde med påfølgende store mengder vin  fredag innser jeg at jeg må betale for mine "synder" påfølgende uka. Ikke at jeg ser på det som synder for man må få kose seg med mat og drikke og ikke få dårlig samvittighet fordi man spiser/drikker mer enn planlagt. Heller ta konsekvensene med et smil. For det var en helt sinnsyk bra tapaskveld.

Trening påfølgende uke:
Tirsdag:
Kondisjon og styrke (Curves)
Onsdag: Intervalljogging (1-2-3-4-3-2-1) eller Funk
Torsdag: Kondisjon og styrke (Curves)
                 og Afroaerobic (ikke så tung, derfor dobbelttrening)
Fredag: Intervalljobbing (5-4-3-2-1)
Søndag: Langjogging ute (50 min)

Jeg må passe på å spise nok, men ikke for mye heller. Spiser jeg for lite får jeg ikke maks effekt av treninga og spiser jeg for mye så spenner jeg ben på vektresultater. Ikke at jeg er opptatt av å gå ned så mye av gangen, vil ha en sakte, men sikker nedgang. Dog, å gå opp er, siden juleuka, uaktuelt.

Ha en riktig god uke alle treningsnymfer! :)

2 kommentarer

ThoraSneiks

25.jan.2009 kl.10:23

oioi, mye trening på deg, skal nok ikke trene her i gården, haha

gymsokkbaby

25.jan.2009 kl.11:34

Ja, litt mer enn vanlig denne uka, men også fordi jeg skal løpe halvmaraton til sommeren og da gjelder det å få kondis og utholdenhet på plass ;)All bevegelse er trening i større eller mindre grad, gå en tur om du ikke vil løpe ;D.

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits