Den kjipe oppgangen...

Det kan ikke alltid gå ned. Spesielt ikke når man innimellom bare vil kaste all fornuft på dør og heller kose seg med god mat, vin og påfølgende morsomme paraplydrinker på byen i gode venners lag. Siden jeg hele tiden har vært klar på at dette er en livsstilendring, og ikke en diett, så må jeg nesten ta høyde for at det ikke alltid kan gå ned. Så lenge det ikke blir permanent opp, vel og merke.

Siden jeg likefult kan ligge noen netter og drømme meg helt bort i hvordan jeg skal rocke i den kule 50tallskjolen min til sommeren (som er et nummer for liten i skrivende stund), til og med drømme om at den blir alt for stor (hysj), så må jeg ikke miste gangsynet. Jeg skal leve sånn resten av livet og da kan jeg ikke tillate meg selv å stresse over vekta hele tiden. Jeg må nesten forsone meg med at ting tar tid og med sunn mat og trening så vil jeg nå målet mitt til slutt og bli der.

Derfor prøver jeg å gjenta for meg selv:
Det er okay at du gikk opp i vekt denne uka- det er okay at du gikk opp i vekt denne uka- det er okay at du gikk opp i vekt denne uka! Du er flink - flink - flink. Du er sunn og sprek- sunn og sprek - sunn og sprek! Og du vil-vil-vil klare det, til slutt.

Jepp, hurra for meg! ;)
Nå skal jeg konsentrere meg desto mer med å få bedre kondis og utholdenhet. Det er jo 18 uker til halvmaraton!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits