Startskuddet for en ny uke

Man vet man har trent mye i det siste når man knapt tåler tre vinglass og tilbringer dagen etter stort sett liggende foran tven, uten å gjøre lite annet fornuftig enn å sortere en eske med gammelt skrot og lage en litt alternativ fullkornspaella til middag. For all del, paellaen ble såpass god at jeg tror jeg skal smelle opp en oppskrift her i nærliggende fremtid.

Neste uke er startsskuddet for øyafestivalen og jeg frykter litt utglidning av gode vaner (les: lite bevegelse, uregelmessige måltider og mye tøysebrus). Av den grunn tar jeg i litt ekstra denne uken i forhold til trening, så kan jeg nyte neste uke slik den er ment å nytes - uten dårlig samvittighet.

Ukens trening:
Tirsdag: Jogge 10-12 km, kommer an på formen
Onsdag: Sykle 60 min+styrke
Torsdag: Intervalljogg morgen+sykle 60 min
Fredag: Sykle 60 min+styrke
Lørdag: Jogge 10 km

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits