Fjerde dag, én igjen...

Frokost:
Mest skyr naturell, litt cottage cheese, en liten neve varmet bringebær og fun light.Lunsj:


Salat som i går, bare med mer kyllingfilet og mindre picnic kalkunskinke (som var litt for "fet").

Middag:
Magre biffbiter, stekt med sopp. Servert med grønnsaksmos og en ss sukkerfri ketchup.
Kvelds:1 pakke påleggsskinke, etter gåturen min.
Totalt:

Karbohydrater:    27.8
Protein:    141.1
Fett:    13.25
Kalorier:    795
Minus trening:     295

Merker at jeg er litt sliten i dag, tung og trøtt i hele kroppen. Kaffe og te hjelper mot sulten som kommer i bølgedaler. Gleder meg til lavkarbo og jevnt blodsukker og stabil sult/metthetsfølelse. I morgen er siste dag, aller siste dag. Jeg klarer det, men tror ikke jeg har en ny runde fra søndag til tirsdag som planlagt. Tror heller jeg spiser lavkarbo med lavkalori i bakhodet og trener ordentlig, kanskje gir det samme resultat? Hvis jeg spiser omtrent 1400 kcal og trener normalt, omlag 75-80 prosent fett og resten fordelt på karbo/protein.
Stikkord:

7 kommentarer

Madde K.K

26.aug.2010 kl.19:00

Kjempe fin blogg!

Har du bleket tennene dine før?

Ida

26.aug.2010 kl.19:10

tror det blir bra å begynne på vanlig lavkarbo igjen, sliten og trøtt idag jeg også.

Lone

26.aug.2010 kl.19:25

Kjedelig at dere ikke har noe energi lengre=\ Godt det snart er over for dere begge!!:) Tenker du forstår hvorfor jeg ble så imponert når du skrev at du skulle jogge så sinnsykt langt mens du spiste psmf-mat. Det er en ganske stor utfordring:p Men, jeg er sikker på at dere begge kommer til å få supre resultater!:D

gymsokkbaby

26.aug.2010 kl.21:13

Ida: Ja, kaloriunderskuddet hjelper ikke på energinivået nei, men gikk halvannen time tur med en venninne nå. Trodde ikke jeg skulle klare å bevege meg en meter, men gikk overraskende bra.

Syns forresten ikke jeg har fått kjemperesultater selv så lurer nok på om meieriproduktene også har skylden her, men klarer ikke å spise bare kjøtt og grønnsaker alene. Sliter med å få i meg middagen hver dag for å si det sånn :S Huff. Synd om fem dager på dietten bare skal resultere i noen få cm ned altså, men men...da har jeg i det minste prøvd.

gymsokkbaby

26.aug.2010 kl.21:16

Lone: Skal visst pøsregne på lørdag så da skal jeg på spinning i stedet. Tar det etter en fettrik frokost tenker jeg, så satser jeg på at energimessig vil klare det helt åkei. Håper jeg, haha. Bra musikk hjelper alltid på å hente frem litt skjult energi, er nemlig en bra time jeg skal på :)

Så du hadde tipset Ida om å gjøre det meierifritt, og burde nok ha gjort det selv da jeg trolig er litt intoletant mot meieriprodukter (for tiden i hvertfall). Så mulig det stagnerer mitt vekttap. Problemet er at jeg ikke orker å spise kun kjøtt og grønnsaker mer enn én gang om dagen, så da får jeg heller prøve å holde meg lavt på kaloriene og høyt på fettet fremover. Etter i morgen da, jeg kjører løpet ut :)

Maplesyrup

27.aug.2010 kl.10:33

Ville bare si lykke til med siste dagen!! Du har vært veldig, veldig flink:) Skal du veie deg i helgen eller kun måle?

gymsokkbaby

27.aug.2010 kl.10:44

Maplesyrup: Takk skal du ha, er veldig glad for at det er siste dagen. Hadde tenkt til å veie meg, men er neimen ikke sikker. Fått et lite...kremt...fordøyelsesproblem. Vært på apoteket og håper det jeg har kjøpt kan hjelpe meg, hvis ikke blir morgendagens vekt noe misvisende.

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits