Blodsukkermåler

Jeg bestilte en gratis her. Kun for moroskyld. Skal sjekke om pepsi max påvirker blodsukkeret mitt, samt melkeprotein.

For å gjøre kan man måle blodsukkeret rett etter mat og så 1 og 2 timer senere. Da vil man kunne se variasjonene og se om blodsukkeret blir påvirket i nevneverdig grad. Blodsukkermåleren kommer med 10 stix, og når de er tomme må man kjøpe nye. Noe jeg har hørt rykter om er dyrt, så har ingen planer om å bli avhengig av dette, hehe. Kun sjekke et par utvalgte matvarer: sukkerfri brus, kaffe og noe med melkeprotein i seg.

Forresten, sjekk dette innlegget hvor Lilalife (en god blogg forresten) har testet blodsukkeret sitt på ulike typer mat. Hun har også testet med søtningsmiddel, temmelig urovekkende resultat, se her. Eller hva med lavkarbopastaen til Dreamfield?

 

 

16 kommentarer

Disarmed

03.nov.2010 kl.10:15

SV: 1. Uka her har jeg kun trent puls-aerobic på mandag og gikk tur i går. Uka før trente jeg 6 av 7 dager.

2. Jeg tygger ganske mye Extra-tyggis. Ettersom jeg driver å bleiker tennene, kan jeg ikke drikke noe "digg", så har kun blitt Olden vann med kullsyre, med pittelitt Funlight-saft i. Har drukket ett sånn glass daglig, kanskje.

finalerounde

03.nov.2010 kl.10:20

Pepsi max vil ikke øke blodsukkeret ditt. Dette han mange testet før deg. Likevel kan den stoppe vektnedgangen til en som driver med lavkarbo.

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.10:21

finalerounde: Nei, det er ikke sant. For mange øker det faktisk blodsukkeret, for andre ikke, det er høyst individuelt. Jeg merker jeg kan bli falskt sulten når jeg drikker pepsi max og vil derfor sjekke om det har med blodsukkeret mitt å gjøre eller ei :)

Disarmed

03.nov.2010 kl.10:22

SV: Oioi, er det såpass mye karbs i tyggis? Greit, da skal den droppes lett!!

Ja, vet det ble litt mye trening forrige uke, men blir fryktelig rastløs dersom jeg ikke trener. Og ja, kan godt hende den holder på vann - i tillegg til at det er mensuke, men allikevel. Det klikker for meg. Kjenner jeg nesten blir lei meg, jo! Gir det en uke til, det skal jeg :) Takk for svar, iallefall :)

Rebecca

03.nov.2010 kl.11:17

Er det ingen hake med å bestille den? Jeg mener, hvorfor gir dem de bort gratis :P ? Må man være med på noe videre?

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.11:21

Rebecca: Hehe, ikke som jeg så. Det oppdager jeg fort. Har uansett bestilt :P

Rebecca

03.nov.2010 kl.12:09

Jeg prøvde å lete meg frem til "kriterier" og slikt, men fant ikke heller :P Husker når min farmor fikk seg sånn måler så var den dritdyr liksom...og her kan en bare få den gratis! Vi får se hva som skjer :P

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.12:13

Rebecca: Så at flere på lavkarbo hadde bestilt og så ikke at noen klagde på om det var en hake ved det. Blir spennende. Slik jeg forstår det er det stixa som er dyre nå, ikke selve måleren. Samme måler fås kjøpt på apoteker, så de håper vel på mersalg av stix?

Rebecca

03.nov.2010 kl.12:32

Ja, de selger sånne stix på apoteket, iallefall sist jeg sjekka (handla for min farmor før hun døde :P)! Husker ikke helt prisen da :-/ Men såå dyrt kan det ikke være?

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.12:49

Rebecca: Sjekket fort på nett. På e-apoteket.no kostet det 300 kr for en boks, er vel noen lunder det samme på ulike apotek rundt omkring da vil jeg tro?

Rebecca

03.nov.2010 kl.12:53

Jeg prøvde å lete selv...men vi trenger vel kanskje nye sånn der spisser til apparatet? På farmor sitt apparat måtte det iallefall byttes ut sånn spisser for hver gang...

Wilde

03.nov.2010 kl.13:06

Bestilt selv! Skal også ta "pepsi max-testen", for det hadde vært veldig interessant å sett resultatet.

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.13:12

Rebecca: Hmm, følger nok med en bruksanvisning håper jeg :D

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.13:13

Wilde: Jeej, du må rapportere tilbake om hvordan den gikk :)

Sara

03.nov.2010 kl.13:26

Bestilte en slik for en uke siden ca! Gleder meg til å få prøvd den :p er som deg veldig spent på den pepsimax/colazero greia..

gymsokkbaby

03.nov.2010 kl.19:34

Sara: Aiaiai, gleder meg til å høre :D

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits