Blogg-i-di-bloggnominasjon

Våknet til en utrolig flott fredag. For det første, jeg våknet kl. 05:45 og var superklar for treningsøkt. Følte meg opplagt og gira, drakk en fløtekaffe og gav alt jeg kunne. De stakkars, stakkars låra mine pep nok litt og magen, aiai, så vondt det var, og så utrolig deilig. Kom meg deretter på jobb, logget meg inn på bloggens og hva ser jeg? Jeg har fått bloggnominasjon, først av et stort slankeforbilde slankerinna , som har kroppen jeg ønsker og en viljestyrke jeg beundrer. For deretter å få enda en av kjempesøte monsun, som er godt på vei i sitt slankeprosjekt.

 Reglene for denne prisen er disse:

1. Takk den du har mottatt prisen fra

2. Kopier prismerket til bloggen din
3. Fortell 3 ting du liker å gjøre
4. Send prisen videre til 5 mottakere som du føler fortjener den.


Tre ting jeg liker å gjøre:

  1. Jeg liker å tromme sammen middagsselskap for vennene mine. Er skikkelig glad i å lage mat og spesielt når jeg klarer å lage ett og annet kjøkkenmirakel. Gjerne etterfulgt av et par glass vin, en runde med buzz, fjasing og danse til "Superkul med kniv".
  2. Jeg liker veldig godt å reise, nei, stryk det, jeg elsker å reise! Har så mange steder jeg vil se, nesten så jeg aldri vil rekke å få barn. Helst skulle jeg ha kastet loss og seilt jorda rundt ett år, åhh....drømmesegbortlitt!
  3. Å ligge i skje på sofaen med kjæresten, se på en film, eller bare snakke om alt. Bare være nær hverandre.
  4. 

Mine nominasjoner:

Jeg ser at flere av mine favorittblogger allerede er nominert, f.eks SpisElskLev, Slimfast og Louise, så det hjelper meg jo litt for det er langt flere enn fem stykker jeg ønsker å nominere. Er jo kjempemange flinke og inspirerende bloggere her inne. Men, la meg prøve:

  1. Maplesyrup: En av mine absolutt favoritter. Skriver mye om sine tanker og erfaringer rundt lavkarbo, og legger ut vellykkende kjøkkeneksperimenter. Hun har alltid koselige kommentarer på lur også.
  2. Lone: Min lavkarboguru, bøyer meg i støvet av beundring over hennes standhaftighet og pågangsvilje. Legger ut mye matinspirasjon også, til stor hjelp. Samt at hun har stilt opp veldig for meg i det siste, søteste i verden.
  3. Ida: Flinke Ida, som har gått ned hele 35 kilo ved hjelp av lavkarbo. Stooor inspirasjon, både matmessig og kunstnerisk. Alltid koselig og hjelpsom.
  4. Ketolyseprinsessa: Alltid et støttende kommentar på lur og kjempeflink lavkarboslanker. Er spennende å følge henne på veien til hennes målvekt.
  5. Disarmed: En blogg jeg leser jevnlig og som er dønn ærlig om sine opp-og-ned-turer i lavkarboverdenen. Hun ser fantastisk ut allerede da, men er likevel spennende å se om hun når sitt endelige mål. Alltid en hyggelig kommentar her også.

Og jeg skulle gjerne ha lagt til alle dere andre jeg leser jevnt og kommenterer. Digger dere alle!

 

Ha en strålende fredag =)

 

6 kommentarer

Louise - treningsmotivator

05.nov.2010 kl.12:34

Hihi =) Jeg fikk og av de to. Koselig =) Enig med deg når det gjelder reising. Men som alle med unger sier... Du vil aldri passe å få barn. Man må bare ta det som det kommer =)

SpisElskLev

05.nov.2010 kl.12:39

Et stort KLAPP til deg:)

gymsokkbaby

05.nov.2010 kl.12:41

Trening: Er så enig, man blir ofte klar når den først kommer. Barn er egentlig høyt ønsket hos meg og innimellom skriker eggstokkene til meg, så får bare krampereise noen år og så sette i gang babyfabrikken ;)

Du fortjente absolutt både en, to og fem nominasjoner ;D Leser alltid hos deg, selv om jeg er dårlig på å kommentere.

gymsokkbaby

05.nov.2010 kl.12:42

SpisElskLev: Takk søteste! :D

Silje

05.nov.2010 kl.15:43

Herlig med slike nominasjoner.

gymsokkbaby

05.nov.2010 kl.15:45

Silje: Er litt koselig å føle man blir satt pris på :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits