Trening uke 48

Da er det bare en arbeidsdag og så stikker jeg til fjells, wuhuu. Virker som hele flokken skal innta de bratte bakkene, men med min rygg er det en umulighet. Så da blir det kanskje en ensom tur i langrennsløypa. Det er ikke så ille som det høres ut som, for jeg trives i eget selskap og kan fint nyte et par timer i løypa med en god lydbok på øret. Litt godsaker i sekken og alt er bare velstand (mental note; husk å ta med sekk).

Så, siden jeg blir så og si fraværende fra sånn 16.00 idag frem til søndags kveld så poster jeg likesågodt neste ukes treningsplan nå. Null trening denne uka resulterer i trening med renter neste uke, hehe.

Mandag: Helkropp styrke + kort intervall (8x30 sek)

Tirsdag
: Fri

Onsdag:
Intervall (tredemølla) + Girya (styrke med kettlebells)

Torsdag:
Fri

Fredag:
Hellkropp styrke

Lørdag:
Kondisjon etter ønske

Søndag:
Hellkropp styrke + kort intervall (5x1 min)

 

 Og, fordi det er litt gøy.... her er ukens matplan:


Mandag: Helstekt laks m/ostesaus og woket grønnsaker

Tirsdag: Kyllingpletter, med gratinert squash eller jordskokkpuré

Onsdag: Spicey tomatsuppe med bacon

Torsdag: Ovnsbakt torsk med spekesinke og rotmos

Fredag: Min luksus kyllingssalat: grillet kylling, fetaost, avokado, pinjekjerner og en heftig god karridressing.

Lørdag:  Kremet squaspasta med kylling og pepperoni 

Søndag: Ribbe eller pinnekjøtt, mulig det blir en liten førjulsmiddag med noen venninner

 

God helg folkens! :)

14 kommentarer

Heihei søta. God plan du hadde deg. Viktig med litt hvile vet du. Men kanskje ikke like mye som jeg hviler.. haha...

Kos deg i helgen! :) klem

gymsokkbaby

26.nov.2010 kl.10:11

Slimfast: Hehehe, virker som du får mye trim på jobben da. Skal ikke kimse av hverdagsmosjon ;)

God heeeelg! :D

Maplesyrup

26.nov.2010 kl.10:54

Ahh, lørdagsmiddagen har jeg prøvd! Med vanlig pasta riktignok (er leeenge siden jeg lagde det). Personlig syns jeg bildet på dinmat.no er veldig misvisende ut fra hvordan retten faktisk blir seende ut, men smaken er det ingenting å si på. Kjempegod middag:)

Jeg elsker at pinnekjøtt og ribbe er prima vare for lavkarboere;)

gymsokkbaby

26.nov.2010 kl.11:02

Maplesyrup: Ja, laget det før, tenkte bare å legge ut oppskrift til ære for andre som kanskje vil lage det. Er knallgodt, namnam! :) Så gleder meg veldig.

Jeg eeeelsker pinnekjøtt og så syns jeg det hadde vært gøy å lage ribbe, spise svoren for første gang i mitt liv :D

Maplesyrup

26.nov.2010 kl.11:08

Jeg tror jeg kunne spist pinnekjøtt hver uke i desember om noen gadd å lage det til meg;)

Spiste selv ribbe med svor for første gang siden barndommen kanskje (tror egentlig ikke jeg gjorde det da heller) i familieselskap forrige helg - fikk noen litt rare blikk fra enkelte familiemedlemmer, som er vant til fra tidligere at jeg skyr alt av fett;) Forøvrig var jeg nesten den eneste som spiste svoren, de andre syns det ble altfor "fett og ekkelt". Jeg syns det var knallgodt haha;)

Disarmed

26.nov.2010 kl.11:08

Finfin treningsplan! Krysser fingrene for at ryggen er i topp stand til neste uke!

God tur! Kos deg maks i helga, nyt avkoblingen og den friske lufta!

SV: eg mente ikke at en automatisk blir lykkelig av å se ut som en av jentene i innlegget her. Det jeg tenkte på, var at det må være fantastisk befriende å være så tynn. Med tanke på klær, for eksempel. Det meste ser jo så innmari mye bedre ut på en tynn person!

Sier ikke at det er dette jeg sikter mot selv, men jeg synes det er innmari flott å være såpass mager. Selv tror jeg ikke jeg har anlegg for å bli så tynn, er mye bredere og kraftigere bygd, og det feller ikke naturlig for kroppen min. Bildene over var kun ment som pynt/inspirasjon, rett og slett fordi jeg synes det er fint å se på, ikke at jeg nødvendigvis ønsker å bli slik selv. Sannsynligheten for at jeg ville sett underernært og syk ut med så magre armer og bein, er VELDIG stor!

Men takk for omtanken, dere er fryktelig søte :)

gymsokkbaby

26.nov.2010 kl.11:37

Maplesyrup: Ja, jeg hjernevasket meg selv i mange år til å tro at fett smakte vondt. Det beste på koteletten er helt klart fettranden, haha. Så regner med det gjelder svor også. Gleeeder meg til å spise det nå merker jeg. Bra du koste deg med fettet med god samvittighet :)

gymsokkbaby

26.nov.2010 kl.11:38

Disarmed: Tusen takk søte du :) Og bra at du ikke tok det jeg skrev som kritikk, men bekymring, hehe. Godt å lese at det kun var inspirasjon, ikke et mål i seg selv. Personlig syns jeg det ikke er pent å være så mager, men det er meg da :)

Slankerinna

26.nov.2010 kl.12:52

Så hyggelig med hyttetur,og bra du er så possetiv at du ikke synes det gjør noe med tur alene.Matplanen din så super digg ut.Du får kose deg i helga:)

gymsokkbaby

26.nov.2010 kl.13:25

Slankerinna: Jaa, hyttetur kommer til å bli knallfint. Trenger et par sånne for å holde humøret oppe om vinteren :) Ha en super helg du også på julebord.

Louise

27.nov.2010 kl.20:24

Så flink du er med både trening og mat. Ha en kjempefin helg =)

Kristine

28.nov.2010 kl.20:59

Håper virkelig ryggen din bedrer seg! Du fortjener bedre :)

gymsokkbaby

28.nov.2010 kl.22:24

Louise: Takk søte du, håper du har hatt en fin helg :)

gymsokkbaby

28.nov.2010 kl.22:26

Kristine: Endelig, en uke etter ryggen klikket så har den blitt bedre. Skal prøve meg på litt styrketrening i morgen, men hele tiden passe på hvordan ryggen reagerer. Takk for omtanken :):)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits