My back, my back, my back is not okay

Det var da som pokker, ryggen min har slått seg helt vrang og vil bare krangle med meg. Går rundt som en gammel krok og har i grunnen ikke blitt noe bedre fra i går, heller tvert om. Dette passer ikke så bra med mine treningsplaner, så forrige innlegg kan jeg sikkert bare slette og skrive:

 Treningsplan for de som er gammel og svak, og dårlig bak

Kondisjon: gå til bussen - gå fra bussen.
Styrke:
bære handlenett, pass på å handle litt hver dag i stedet for alt på én gang.

Uææææ....
*Gjør litt øvelser jeg har fått tips om*.


Forresten, kom over en svensk, småanorektisk bloggjente med et veldig urovekkende innlegg: "Gått ner 6 kilo på att räkna kalorier!" Hvor mange kalorier var det snakk om? Joda, det var 950 per dag! Og hun er jo en kjent blogger har jeg forstått, med flere tusen småjenter som leser hver dag. Slikt burde ikke vært lovlig, at kjendisbloggere rett og slett oppfordrer til anoreksia. Det burde kunne blitt rapportert inn et sted og hun kunne ha fått en form for avstraffelse (med en god forklaring på hva hun har gjort galt da jeg ikke tror hun helt forstår det selv) - ser for meg en utestengelse fra bloggen en måneds tid, samt et påtvunget kurs i bloggetikk og hvilke påvirkningskraft hennes ord kan ha. Dåsekvinnfolk!

16 kommentarer

Wannabefit!

22.nov.2010 kl.11:59

Men nå vet vi alle at kissie er tragisk, haha. Hun redigerer jo alle bildene sine og..

Hmm, har du prøvd med en sukett oppi? :)

Gry

22.nov.2010 kl.12:03

God bedring med ryggen! Høres ikke godt ut gitt :(

SpisElskLev

22.nov.2010 kl.12:30

Jees.. aldri vært inne på den bloggen før, og det skal jeg heller aldri mer i ren protest! Makan til provoserende idioti skal man lete lenge etter!!! BLÅST kaller man sånne!

Men så utrolig dumt med ryggen din:( Vet du hva som har gjort at den har blitt sånn? For ellers burde du vel kanskje oppsøke en lege eller noe om det ikke går over. Ryggen holder jo liksom resten av skrotten sammen:)

MAsse goooo bedring til deg i allefall:)

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.12:32

Wannabefit!: Ja, det er henne ja, haha. Så noe greier om det for en tid tilbake, haha. Problemet er uansett når unge jenter leser det og tror at hvis de bare spiser 950 kalorier per dag kan de se ut som henne, retusjert eller ei :-/

Er nok smaken som jeg sliter med, selv med sukett i. Men, det er meg da. Jeg er nok litt sær på te :)

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.12:32

Gry på ketolysekuren! :]: Holder på å bli gaaaal :S Men, det går nok seg til etter hvert.

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.12:34

SpisElskLev: Tja, det bare skjedde en morgen jeg våknet opp. Tenker at det er forknytte muskler, men blir det ikke bedre i løpet av et par dager får jeg komme meg til lege og fysioterapaut :)

Et forferdelig nek og hun har bloggmakt! Skremmende.

Disarmed

22.nov.2010 kl.14:14

Uff, stakkar! Har du hatt det sånn før, eller kom det bare plutselig?

Da gjør du nok lurt i å legge treninga på hylla, og konsenterer deg om å bli bedre. Masse god bedring, iallefall!

Haha, hun Kissie har jeg vært innom før. Synes mer synd på henne. Heldigvis virker det ikke som om flesteparten av leserne tar henne noe videre seriøst heller da, når du leser kommentarene. For ei dame. Usj.

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.14:37

Disarmed: Nei, har i grunnen ikke det så det er nok bare noen muskler som knyter seg. Satser på at det går fort over, vil treeene ;D

Ja, hvis hun egentlig ikke har noen påvirkningskraft over unge jenter er det bra, blir bare så bekymret når enkelte bloggere er så blåst at de ikke forstår hvor stor skade de kan gjøre når de skriver sånt tull.

Louise

22.nov.2010 kl.17:32

God bedring. er ikke no digg. Ryggen har jo alt å si! For en blogg ja... stakars jente!

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.19:23

Louise: Ja, håper den kommer seg snart. Har noen øvelser jeg gjør :)

Maplesyrup

22.nov.2010 kl.19:39

Stakkars gymsokkbaby:( Ønsker deg god bedring!

Nåååå forstår jeg hvorfor noen kastet egg på en blogger hehehe ;)

SpisElskLev

22.nov.2010 kl.21:09

Ja.. det er jo ikke rart ungdom blir forvirret når mennesker de ser opp til får holde på som de gjør i visse medier. Jeg synes faktisk noen burde gå litt nærmere igjennom innleggene som legges ut. Det burde rett og slett ikke være lov å reklamere for idioti!

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.21:33

Maplesyrup: Hahaha, det er stygt å si det, men enkelte fortjener det ja.

Samboeren ler av meg her jeg går rundt og subber som et gammelt nek :P

gymsokkbaby

22.nov.2010 kl.21:35

SpisElskLev: Vet du, jeg har tenkt det flere ganger selv og jeg håper virkelig det blir tatt tak i. For det er en farlig påvirkningskraft som løslig blir kastet rundt :-/

Polleke - livet mitt

23.nov.2010 kl.01:01

(og hun finnes ikke interessant eller pen heller. hun er en barbiedokke uten manerer eller hjerneinnhold!) Gosh, jeg liker henne ikke og jeg oppdaget det innlegget da jeg så på DB at hun var blitt kastet egg på. Jeg og tenkte at dette var riv ruskende galt... Hun er tynn og full av silikon og har gått ned mange kg med sulting. Men lurer på hvor mye hun legger på seg med drikkingen, eller hvor mye sminken veier! Okferdigmedåstureomkvinnemennesket.

God bedring med ryggen din! Høres ikke godt ut!

gymsokkbaby

23.nov.2010 kl.09:28

Polleke: Ja, hvor mye veier ikke puppene liksom? Djeeezes. Hun fikk sin avstraffelse skjønner jeg - egget ned. Men, hun forstår vel ikke hvorfor hun ble det, så da er man kanskje like langt.

Nei, den krangler i dag også. Dusteryggen :-/

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits