Min jul - ballongmage, frk. stor&sterk og rockesmerter fra en annen verden

Har gått og haltet hele julen. Dessverre aldri så syk at det gikk utover matlysten, men såpass uggen i kropp og mage at jeg måtte nedprioritere treninga og gjett om jeg har gått å følt på følelsen av å være lat OG matmonster.? Æhhh, det hjalp ikke akkurat at magetrøbbelet førte til tidvis gravidmage. Det var så ille at jeg ikke kunne ha på meg finkjolen jeg kjøpte i sommer særlig lenge. Faktisk holdt jeg ut halvannen time før jeg måtte bytte. Den var så stram at jeg trodde jeg skulle kveles. Neste dag satt den som normalt igjen. Det fikk meg til å skrive litt småhysteriske smser til venninner av typen: "Hvorfor i fader fikk jeg ikke en ny kropp (i hvertfall noen nye tarmer, jeg hadde glatt godtatt grisetarmer) under treet i år?" Og mamma som dultet i meg med et: "Ja, nu kain du øve dæ på å være gravid, hæhæhæ!"

 


Denne var det som skrek hyserisk om hjelp da jeg dro den på meg på julaften.

 

Så jeg har nesten ikke trent den siste uka, jeg har spist mer enn jeg trenger og ja, jeg har faktisk kost meg. Kan muligens ha vært en liten tanke i bakhodet som har hvisket så lumskt: "Du skal jo likevel få deg PT etter jul, kjør hardt - kjør stiiiil, med et smiiiil...åhhh, sjokolaaaade", men så kom jeg tilbake til Oslo og innså at jeg skal jo få på meg en kjole på nyttårsaften også...så atte, da begrenset jeg litt på sjokoladepushup'en (dytte sjokolade inn i matgapet, er jo nesten en push-up, eller åkei, en bicepcurl da!) og kom meg opp på Elixia. Fortsatt øm i magen, men fikk gjort en knalløkt. Økte nesten på HVER øvelse, selv om jeg nesten ikke har trent styrke på en uke. Kan muskler vokse av å få seg fri? Trodde det gikk motsatt vei jeg?

Og jo, forresten, har fått meg en 2-kilossmertehelvete aka rockering. Jeg sier bare: AU....eller; auauauAU. Skulle nesten ha få filmet meg, for det er det jeg står og sier mens jeg rocker: Au....åhhh, faaaaaaen, AUAUAUUUUU.. Det er så vondt, spesielt når rockeringen smeller mot hoftebeinet. Jeg vil snart se så mishandlet ut at det ikke lengre er forsvarlig å dusje offentlig i redsel for at noen ringer inn en anonym bekymringsmelding til et krisesenter. Noen som vet om det blir bedre...sånn ca snart?

Ellers folkens, er det godt å være tilbake og 2011.... det blir mitt år! Jeg føler det i lillefingeren ;D

 

19 kommentarer

Iselin, mamma til Elias

29.des.2010 kl.23:26

Hehehe, fikk en rockering på 2 kg av mannen til jul, og ja; AU! :P

gymsokkbaby

29.des.2010 kl.23:29

Iselin, mamma til Elias: Jeg føler det grenser til selvpining og likevel.... så gjør jeg det! Hahaha :D Gleder meg til den dagen hoftebeina mine er herdet ;)
Musklene vokser jo under restitusjon og ikke under trening. ;) Nå får du belønningen vet du!! :) hehe...

Du blir herdet til slutt skal du se...Men det kan ta tid. Jeg har bare fått blåmerker noen få ganger, og de har ikke vært ille i det hele tatt. Fightorflight fikk jo noen syke blåmerker... hehe...

Triks å stramme magemusklene når du holder på - hjelper litt på smertene. Men du blir vant til det! :) hehe...

Husk også at vekten på rockeringen også baseres på din vekt. ;)

slankerinna

30.des.2010 kl.00:03

hehe..humoristiske beskrivelser her;p

Du så skikkelig flott ut i den kjolen!Ut i fra bildet så den helt passelig ut,og for et smalt liv du har!Kjenner til det med rockeringen ja,har selv en 2 kilos hjemme.Jeg knabba et stort varme-magebelte av mannen som jeg surrer rundt når jeg skal til.Det hjelper i alle fall litt;)

healthy diane

30.des.2010 kl.00:50

Ikke mye ballongmage synlig der hvertfall - sier som slankerinna; du så skikkelig flott ut i den kjolen:) Nå er det snart et nytt år med pt-trening for din del og masse god og sunn mat. Skal bli godt å komme inn i sunne rutiner igjen! Men den der rockeringen din sparer jeg meg for.. Lykke til!:)

Line

30.des.2010 kl.02:24

Hei:)

Så koselig at du anbefaler bloggen til familien:). Nettveiledning varierer litt mtp på hvor lang periode man vil følges. men standard er 1600,- for 10 uker inkludert kosprogram og oppskrifter.:)

Hvis det er en trøst har jeg også hatt ballongmage i julen, skikkelig oppblåst. Gleder meg til vanlige rutiner. Stort smil

Louise

30.des.2010 kl.10:10

hei- synes du var kjempefin i kjolen jeg <3 Det er lett at det blir sånn som dette i julen,men så lenge du er forberedt på en kick ass start i januar, så går det så fint =) You can do it ;)

gymsokkbaby

30.des.2010 kl.11:51

Slimfast: Joda, men det sies jo at når man går lenge uten styrketrening så er det heller motsatt, meeeen, jeg fikk trent styrke én og en halv gang forrige uke så det var vel nok til å ikke miste noe styrke.

Jeg har bare røde merker på hele magen, ingen blåmerker. Ser ut som noen har svidd meg med en varm gjenstand, haha. Skal prøve å stramme magen mer, takk for tips :)

gymsokkbaby

30.des.2010 kl.11:52

slankerinna: Tuuusen takk, jeg ser jo bare min egne feil og er ikke spesielt fornøyd med bildet, men kjolen er fin da, haha :D

Varme-magebelte, hva er det forno? :)

gymsokkbaby

30.des.2010 kl.11:53

healthy diane: Godt poeng, herifra kan det bare gå oppover og frem. Har lagt de usunne vanene til siden nå, unntaket blir vel i morgen, men det er greit :) Rockeringen ja, jeg lurer litt på om jeg og den noen gang blir venner :P

gymsokkbaby

30.des.2010 kl.11:54

Line: Ahh, ikke dyrt i det hele tatt. Lurer sterkt på det, må ta en titt på økonomien. En del store kjøp i jan/feb setter kanskje en stopper, men kanskje som en bursdagsgave til meg selv i mars :)

Godt å høre at ballongmagefenomenet ikke er uvanlig. Jeg har da ikke spist så mye karbo, men jeg tror jeg reagerer på for mye nøtter. Selv valnøtter.

gymsokkbaby

30.des.2010 kl.11:56

Louise: Tusen takk søteste :) Har tyvstartet min kick-ass-vekk-med-julefett-her-kommer-2011 prosjekt jeg. Bare en liten hindring i morgen, men det blir nok en temmelig moro hindring :D

Slim Dreams

30.des.2010 kl.14:41

Synst du såg skikkeli flott ut i kjolen din jeg! :)

Har selv en rockering på 2 kilo, vondt i starten, men det går seg til! Husk å starte forsiktig, skall bare holdpå 3 minutt første gangen eller noe sånt. Selv tok jeg 30, ble sinnsykt blå! Hehe :P

HENRIETTE

30.des.2010 kl.20:07

herlig kjole!

sv; er du sprø, hehe. jeg kommer SÅKLART ikke til å spise et knekkebrød bare etter trening. men jeg er ikke veldig storspist, og disse "spisevanene" har jeg vell egentlig holdt også, bare at jeg plusser på skolelunsjen og kveldsmaten som jeg rett og slett ikke spiser. men det skal begynnes med!

2 knekkebrød og noen glass med melk til frokost, skolelunsj med grov brød eller knekkebrød og vann, middag som jeg blir mett på hver dag når jeg kommer hjem, og litt kveldsmat som jeg heller ikke spiser nå, det er ikke for lite mat, hehe. så maten jeg spiser tilpasser jeg meg også til åssen treningene blir. som sagt - jeg kutter ikke ut matetingen, hehe.

Ha en fin dag, og håper du forstod det!

gymsokkbaby

30.des.2010 kl.20:13

Slim Dreams: Takk, koselig å høre, man klarer jo ikke helt se det selv. Jeg klarer nok bare 5 min i dag ja, kanskje bare 3. Er så sår i sidene, men kan liksom ikke slutte og rykke tilbake til start, hehe. 30 min: du må ha sett ut som et voldsoffer :P
Haha... Ja, man blir skikkelig "god og varm" rundt magen når man holder på! :) hehe... Men det er jo litt deilig og da. :)

Varier også hastigheten litt når du rocker og bytt gjerne retning hvert andre minutt, hjelper litt det og. :)

gymsokkbaby

31.des.2010 kl.13:15

Slimfast: Takk for tips, er fint å ha en rockeekspert jeg kan høre med :D

slankerinna

05.jan.2011 kl.10:33

Det er et "belte" vi kjøpte på et apotek,med noe plastikkgreier med gele inni,denne kan tas ut og varmes i microen.Funker bra for ryggsmerter nederst i korsryggen,eller mot mens smerter.ikke sikkert du skjønte så masse av den beskrivelsen..vanskelig å forklare;p

gymsokkbaby

05.jan.2011 kl.11:03

slankerinna: Skjønner hva du mener, burde kanskje ha vært et tips til min mor som har dårlig rygg :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits