Trening den siste dagen i året

I dag tok jeg cm-mål av meg selv, ikke noe gøy. Det var gått opp de fleste plassene, men desember har nok hovedsakelig skylden for det. Vekta har jeg uansett parkert for en stund. Så det var med litt tungt hode jeg dro opp på Elixia i dag, litt sånn småsur og irritert på meg selv, mens jeg prøvde å fortelle meg selv at det som kom lett på kommer også lett av. Ikke bare følte jeg meg lubben, men lårene skrek for hvert steg jeg tok. Skamstøl, spesielt i rompa. Hvordan skulle denne treningsøkta gå? Dårlig humør OG monsterstøl? Dårlig kombinasjon. Trodde jeg.

Vel, i dag pøste jeg på og klarte 100 kilo på benpress. Dvs, jeg tok nesten 10 rep. så jeg kan nok klare mer med færre rep. Må bare prøve meg frem. Men hallo, 100 kilo. Trodde det var et mål langt der fremme i horisonten, men det gikk jo lekende lett, selv når jeg er støl! Fornøyd? Ja! Skal jeg minske på kaloriene? NEI. For da vet jeg det vil gå utover treninga og seriøst, det er moro å føle seg "sterk" (i forhold til mine forutsetninger;). Får heller kjøre på med flere intervalløkter så smelter nok det ekstra fettlaget innen påske.

Så, jeg kan jo sette opp noen mål til påske? Sånn treningsmessig?

1. Ta 120 i benpress (vi snakker maskin altså). 3 x 4-8 rep.
2. Husker dere jeg skrev om push-up testen tidligere? Jeg klarer vel sånn 10-15 et sted nå, alt etter dagsformen. Målet er å klare over 20 på rappen.
3. Ta chins med egen kroppsvekt... her har jeg ikke kommet så langt. Jeg tror jeg må få PT til å se på teknikken min. Må enda ha en god del kilo til hjelp for å klare å løfte meg selv.
4. Samt øke i vekt på alle øvelsene.
5. Få ned fettprosent, bli strammere. Måle cm og inbodytest.
6. Sånn helt på tampen: ta rennafart og drite i vekta, muligens gjemme den i boden. Har uansett ikke veid meg på en god stund, så det forsettet har jeg uansett allerede begynt å følge :)

 Dette er hva jeg vil tilbake til i første omgang. Her husker jeg at jeg var misfornøyd tidligere i sommer, er lett å aldri bli fornøyd. Så mål: tilbake dit cm-messig, ikke vektmessig :)

6 kommentarer

Cecilie

31.des.2010 kl.15:49

HVA i all verden var du misfornøyd med? Du er jo så flott! Godt nyttår til deg! Ang den pushup-testen, tok jeg jo 19 i høst... Er neppe i nærheten nå:( Ble svært lite trening i desember, gitt. Blir deilig med rutiner igjen! Ha en hyggelig kveld!

gymsokkbaby

31.des.2010 kl.15:55

Cecilie: Hehe, vel, jeg har lagt på meg (hovedsakelig i desember) så vil tilbake til sånn jeg så ut på bildet og da skal jeg fader meg lære meg å være mer fornøyd ja :) Jeg håper jeg kan klare 19 selv om ikke så lenge. Er myyye sterkere nå enn da jeg prøvde første gang, så håper det bare er et spm om tid. Du kommer nok raskt tilbake til formen igjen du, har jo et godt grunnlag som ligger i bunnen :) Godt nyttår selv og ha en nyyydelig kveld.

Louise

31.des.2010 kl.16:42

Synes du er skikkelig fin jeg!!!

Spennende mål :) Sikker på at du klarer det :) Godt nyttår!

- Sara -

01.jan.2011 kl.15:45

Badevekt må være det teiteste som er oppfunnet! hehe! Jeg holder meg langt unna den jeg også ;) Mye viktigere med fettprosent og hvordan man faktisk ser ut. Blir spennende å se fremgangen din, det vil nok gi meg litt ekstra motivasjon også! :) Flotte greier!
Vi krysser fingrene for det nye året! ;)

gymsokkbaby

02.jan.2011 kl.10:13

Louise: Tusen takk søte du. Godt nyttår til deg også :)

gymsokkbaby

02.jan.2011 kl.10:14

Sara: Krysser fingre og bein for 2011. Kan vi gjøre det? Klart vi kan! :) Badevekta er designet til å skape snubletråder i hodet, gjøre en forvirret og frustrert.

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits