Da har jeg fått meg PT

Fikk en utrolig hyggelig tlf fra Elixia i dag og min kommende PT. Han er av den sprudlende "vi-skal-klare-det"-typen. Har sett han i aksjon med andre kunder og det er liten nåde å hente. Work hard, or go home. Og det liker jeg. Jeg liker å måtte slite litt, virkelig kjenne at jeg jobber.

Så nå gjelder det å sette opp en liste med ønskepunkter:

1. Jeg ønsker meg harde og effektiv økter, som kan få ned fettprosenten og øke muskelmassen.

2. Gjerne funksjonell trening, som aktiviserer flere muskelgrupper og gir høy puls.

3. Som tar hensyn til svake håndledd (snowboardulykke) og musearm (kontorjobb), som kanskje også kan bedre disse "skadene".

4. Lære masse, få masse inspirasjon som jeg kan ta med i egen trening. Målet er jo å etterhvert kunne klare å trene like bra på egenhånd også. PT er noe jeg trolig ikke kan tillate meg etter sommeren, da det blir en del mer utgifter (kjøpe leilighet). Så får kjøre hardt på nå og være som en svamp - trekke til meg all lærdom.

 

Første omgang 10 klipp, 2 ganger i uken i januar. Etterhvert blir det nok 1 gang i uken, trolig i 3-5 måneder, alt etterhva lommeboken sier. Skulle gjerne hatt PT 3 ganger i uka jeg, men har enda ikke vunnet i lotto, så da blir det vanskelig ;P

 

Men mandag 10. januar braker det løs og jeg gleeeeder meg som en liten unge!!! Endelig kan kanskje jeg også få en sterk og godt trent kropp.

18 kommentarer

SpisElskLev

03.jan.2011 kl.15:10

Så spennende!!! ÅÅÅh, jeg vil å ha!! Jeg gleder meg til å høre om hvordan timene med PT er:) Kanskje jeg skulle ta meg råd til å prøve:) Hva kostet 10 klipp på Elexia?

gymsokkbaby

03.jan.2011 kl.15:21

SpisElskLev: Spørs hvilke PT du velger. Jeg betaler 5500 for 10-klipp. Det blir billigere når man kjøper en hel pakke med klipp enn én og én time. Jeg må betale 5500 på én gang, men fra mars av kan jeg kjøpe f.eks 10 klipp og fordele betalingen utover året :)

Disarmed

03.jan.2011 kl.17:51

Grattis! Gleder meg til å høre hvordan det går!

gymsokkbaby

03.jan.2011 kl.20:49

Disarmed: Gleder meg noe syyykt selv! :D

Fjonana

03.jan.2011 kl.21:29

Så spennende! Lykke til! :D

gymsokkbaby

03.jan.2011 kl.21:38

Fjonana: Taaaaakk, åhhh...gleder meg sånn!!!

Silje

03.jan.2011 kl.22:06

Gratulerer så mye med PT::....:D

healthy diane

03.jan.2011 kl.22:23

Først og fremst - gratulerer med pt! Virker som om ønsket var stort, og håper virkelig du får optimalt ut av treningen, gleder meg til å lese om fremgangen:)

Også, tusen takk for kommentar. Jeg har slitt med spiseforstyrrelser de fem siste årene, men det er kun nå det siste året (sett bort fra et par tilbakefall i julen) at jeg har klart å stable meg på føttene og få et mer avslappet forhold til mat. Så der hvor kutting i kaloriene kan føre meg - har jeg allerede vært, og jeg vet at jeg ikke vil der igjen! Jeg tenker bare å prøve en måned på så lavt, da med muligens alkohol lørdager, og litt ekstra mat søndager. Rett og slett bare for å se hvordan kroppen reagerer. Jeg har tidligere lugget på 12-1300, da det hele gikk i sneglefart økte jeg litt og minsket på trening, og fortsatt gikk det hele i sneglefart. Så da kommer det hele ned til at enten spiser jeg for lite eller for mye, så får jeg prøve og se hvordan det går. I februar legger jeg ut på en aktiv sportsferie i to måneder, så da vil jeg øke inntaket mitt betraktelig. Ble litt mye her nå, men jeg vil bare få fram at jeg absolutt ikke er ute etter en spiseforstyrrelse, ei heller å fremme spiseforstyrrelser, og at jeg føler jeg har noenlunde peiling på hva jeg driver med. Det er utrolig fint å se at du bekymrer deg, og at det fins sunne bloggere her ute som vil fronte en sunn og skikkelig livsstil. Jeg blir veldig inspirert og motivert av bloggen din, du har ei så sunn og fornuftig tankegang, til tross for at du av og til, som alle andre, kan bli litt trist og lei og oppgitt over egen vekt og trening. Keep up the great work:)

Et lite ekstraspørsmål her, ble mye, haha. Hvordan fant du ut at stoffskiftet ditt var litt på tur? Har undret litt på om mitt også er det ser du!

Polleke - livet mitt

04.jan.2011 kl.01:21

Jeg håper han ikke er skikkelig kjekk, jeg hadde ikke klart å konse meg :P Men god motivasjon! Spennende å se hva du får ut av det :D

gymsokkbaby

04.jan.2011 kl.09:46

Silje: Weeee, takk skal du ha :D

gymsokkbaby

04.jan.2011 kl.09:57

healthy diane: Tusen takk, jeg gleder meg som en liten unge (og er også litt skremt, han skal visstnok være blodstreng!)

Godt å lese at du har et mer bevisst forhold til det du gjør, men jeg tror likevel at 11-1200 er alt for lite. Selv folk som ligger i koma forbrenner mer enn det. Skal du ligge så lavt må du spise masse proteiner og bør ikke trene noe særlig. Forresten, veldig koselig å høre at bloggen min kan være til inspirasjon, det ble jeg glad for å hører:)

Lavt stoffskifte er en mulighet, og det kan være et resultat av nettopp for lite mat og for mye trening over lengre tid - samt mye stress rundt kropp og mat. Jeg gikk til legen og tok blodprøver, faktisk for noe helt annet, men de fant ut at jeg bl.a. hadde lavt stoffskifte. Syns du skal ta deg en tur jeg :) Koster ikke så mye om du har fastlegen i nærheten :)

gymsokkbaby

04.jan.2011 kl.09:59

Polleke: Hahaha, ja, ser problemet, men tror jeg blir mer motivert til å gi alt jeg da :P

mmadi

04.jan.2011 kl.16:38

Kult, du kommer ikke til å angre ett sekund! PT er hardt, men utrolig gøy. Jeg får mye energi igjen etter en time med PT, som gjerne varer i flere dager etterpå. :)

Polleke - livet mitt

04.jan.2011 kl.18:39

Kan slå begge veier ;) Du får oppdatere oss på bloggen om hvordan det går ;D

gymsokkbaby

04.jan.2011 kl.22:05

mmadi: Åhh, så gøy å høre. Ja, satser på gode resultater og motivasjon til å fortsette på egenhånd etterhvert også. Jeg er flink til å trene, men tror jeg trenger å se hvor mye jeg faktisk tåler så jeg kan presse meg selv mer :)

gymsokkbaby

04.jan.2011 kl.22:05

Polleke: Ja, lover å oppdatere jevnt :)

slankerinna

05.jan.2011 kl.09:35

Så morro med pt,synes det er en smart innvestering så lenge du har råd til det.Får mye igjen for det.Så du hadde lavt stoffskifte,går du på medisiner nå da?Er mange som sliter med det,meg inkludert.Derfor er det også kjempeviktig å spise mange måltider jevnt fordelt utover dagen.Men det vet du jo;)

gymsokkbaby

05.jan.2011 kl.11:02

slankerinna: Jeg skal snakke om stoffskiftet med legen i slutten av denne mnd, da blir det tatt en avgjørelse i fht medisiner. Forøvrig er jeg ikke enig om at man må spise mange måltider jevnt, det er en gammel myte. Man må spise når man er sulten :) Å spise mange små måltider gjør meg evig sulten rett og slett, og siden jeg spiser lavt med karbohydrater har jeg et jevnt og stabilt blodsukker uansett :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits