Støl dått kåmm

Jeg er så sykt støl. Sånn beyond. Det gjør vondt å sette seg ned, vondt å reise seg, vondt å bevege seg, vondtvondtvondt i mine stakkars lår. For det er låra som er støl altså, resten av kroppen er i grunnen rimelig brillefin. I går skulle jeg på spinning, avlyst. 55 min smertehelvete klarte jeg rett og slett ikke å motivere meg for og ja... det samme problemet har jeg i dag. Sitter her med fingeren på avlyseknappe. Fader! Jeg kommer meg ikke på trening!! Igjen.

Jeg har ikke skeiet noe spesielt denne helga (men kost meg likevel - smoooothiiie), jeg har ikke spist for mye (ja, jeg har syndet og brukt diett.no, sorry SPisElskLev), så da går det vel greit lell med tanke på å få av seg de snikkiloene som har kommet på. I går gikk jeg rundt 4 timer i byen, og må vel gå meg en tur i dag også. Så jeg i hvertfall får bevegd meg - om ikke akkurat trent.

Så, min kjære PT (eg elskar deg, eg hatar deg): Vi har et problem om jeg må bruke 2 dager (3?) hver gang for å komme meg etter timene dine.

Åkei, regner vel egentlig med at kroppen etterhvert tar hintet og klarer å restituere seg liiiitt kjappere enn dette dåsetempoet. Ahhh, føler meg invalid her jeg sitter og regelrett gruer meg til jeg må reise meg opp av stolen.

 


Foto/privat

17 kommentarer

Disarmed

16.jan.2011 kl.09:39

Huff og huff! Men det kommer seg nok, skal du se. Utrolig hva kroppen blir vant til! Dessuten, er det ikke litt deilig óg? Jeg ser fram til å bli stiv etter første økta med PT, bare synd den er lagt rett før ei helg med eksamensfest og feiring. Det kan bli litt vanskelig å få danset fra seg om jeg er i samme situasjon som deg nå:-p

Gå deg en lang tur, og nyt søndagen ellers! :)

Cecilie

16.jan.2011 kl.09:52

Husk at du elsker han, da ;) Jeg lo godt av innlegget, altså. Dåsetempo! Jeg var så støl etter beintrening på tirsdag, at det var vondt å sitte på do i mange dager etterpå. Men kroppen venner seg raskt, og etterhvert er det vanskelig å bli så støl!

gymsokkbaby

16.jan.2011 kl.10:26

Disarmed: Ja, da vet jeg at jeg har trent. Vil gjerne bli støl, bare ikke invalid, hehe. Regner med det går seg til etterhvert da, men jeg hadde ikke klart å danse nå om det så stod om livet, haha :P Vurderte faktisk en Zumbatime i et halvt sekund før jeg måtte le - det hadde aldri gått bra.

Blir en tur i stedet ja og absolutt nyyyte søndagen, håper jeg du også gjør :)

gymsokkbaby

16.jan.2011 kl.10:27

Cecilie: Ja, satser på at kroppen tar hintet etterhvert :P Han er absolutt både best i verden og min verste fiende, alt ettersom, haha :D

Louise

16.jan.2011 kl.11:21

Hei.stølheten blir nok borte, mer og mer for hver gang :) når jeg er så drøm pleier jeg å gå en tur, eller kanskje til og med hogge rolig når du har blitt litt varm. Også tøye og strekke litt båre jeg er ferdig. Du blir ikke kvitt det, men jeg tror du hjelper prosessen litt, og at det går fortere, Evt. Er sykkel fint, bare få i gang beina :)

Louise

16.jan.2011 kl.11:25

Ja. Mye skrivetull der. Bruker ipod'en. Ikke vant toll den. Hehe

gymsokkbaby

16.jan.2011 kl.11:59

Louise: Jeg er nok for støl for å både jogge og sykle, men jeg skal bruke beina og gå, takk for tips :) Null problem- så artig med ny mobil da :D

Polleke - livet mitt

16.jan.2011 kl.14:45

Huff! SÅÅÅ støl er vel ikke helt bra, men jeg liker å være litt støl, godt å kjenne at man har gjort noe :D Og har troen på at det blir bedre etterhvert :D

SpisElskLev

16.jan.2011 kl.16:28

Bare ikke la det gjenta seg, så tilgir jeg deg;) Ikke bra å gå inn i den vonde sirkelen igjen vet du:) Høres ikke akkurat digg ut å være sååå støl, men på den annen side betyr jo det at du VIRKELIG har trent!! Akkurat nå skulle jeg GJERNE vært litt støl;)

Ida

16.jan.2011 kl.19:59

høres veldig vondt ut, får håpe det blir bedre fort!:) Men super bra innsats, det skal du ha!:)

gymsokkbaby

16.jan.2011 kl.20:02

Polleke: Hehehe, det føles helt jævlig, men det vil nok bli bedre og ikke like ille neste gang. Håper jeg, haha.

gymsokkbaby

16.jan.2011 kl.20:03

SpisElskLev: Ja, skal ikke inn dit i morga siden jeg skal trene. Var nok mest viktig for meg disse dagene jeg ikke har trent :)

Ja, mman blir jo helt invalid - men, skal ikke klage. Håper du blir bedre snart søta! :)

gymsokkbaby

16.jan.2011 kl.20:04

Ida: Ja, jeg gav alt. Skalv etterpå fordi jeg var så sliten i beina. Og helt euforisk - gruGLEDER meg til neste time, hihi :)

Ida

16.jan.2011 kl.20:17

du blir nok å se resultater fort!:) hvor ofte er det du har pt time?

gymsokkbaby

17.jan.2011 kl.10:26

Ida: 2 ganger i uken i begynnelsen, etterhvert bare 1 gang i uka :)

Maplesyrup

17.jan.2011 kl.17:51

Haha, så morsomt - selv om jeg synes synd på deg! Det er veldig vondt noen ganger:( MEN jeg tipper du blir mer og mer vant til det etterhvert:)

gymsokkbaby

17.jan.2011 kl.20:17

Maplesyrup: 3 dag som støøøl, men klarte å trene i dag lell. Satser på at bentreninga i morga også går ... greit, haha. Tullekroppen :P

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits