"Jeg tror jeg kommer til å kaste opp"

Du vet du er sliten når du stirrer bedende på PT-en og hikster ut setningen over. I tillegg hadde jeg en helt forferdelig jernsmak i munnen, eller blodsmak som noen liker å kalle den. Kjært barn, vettu, mange navn. Men, altså, herrejesusgudoghverman, for en fantastiske følelse også. Jeg klarte det!!!! (Det fortjener masse utropstegn). Selv om jeg hadde mest lyst til å både grine, legge meg ned og tigge PT om nåde - så gjorde jeg det. Og jeg kan alt, det er viljen det står på og å motstå smerten som kun er midlertidig. No pain, no gain, eller hva?

I morgen blir det skitur - på mine dritdeilige fisherski og åletrange swixbukse.

 

Avslutter med en skikkelig råbrategneseriestripe. Hold deg fast og knip igjen blæra:


Eller ikke.... tror ikke jeg skal prøve meg som tegneserieforfatter med det første nei ;)

Ha en feiende flott fredag. Her skal det konsumere fajitas og ligge paddeflat på sofaen. Dødsliten, og det er helt fantastisk!

25 kommentarer

fightorflight

21.jan.2011 kl.19:01

Så flink du er :D Ha en fin helg!

Maplesyrup

21.jan.2011 kl.19:02

Du er altså så utrolig flink:D Og PT-en din høres grusom, men fantastisk ut;)

Håper du virkelig nyter helgen, det har du fortjent:D

gymsokkbaby

21.jan.2011 kl.19:08

fightorflight: Taaakk, en helt fantastisk følelse å gå ut av treningssenteret i dag :) God helg.

gymsokkbaby

21.jan.2011 kl.19:09

Maplesyrup: Jævlig, med også jævlig bra!! Hurra, jeg digger PTen!

Ha en nyyydelig helg du også, håper du skal nyte din selv :)
Hehe... Merker på deg at du er litt i treningsrus enda. :) Vittig....

Man klarer det man vil klare, eller må... kommer ann på hvordan man ser på det. :) Haha....

DEILIG tegneserie! HA HA HA HA!!!!

Koooos deg på sofaen - vel fortjent!!!! <3

Silje

21.jan.2011 kl.19:42

Er helt utrolig hvordan en PT kan pushe deg til det ultimate.

Kristine

21.jan.2011 kl.20:04

Å nå fikk jeg lyst til å trene! Deilig å ha en pt som pusher :)

frk. Kraft

21.jan.2011 kl.21:15

Kos deg med fajitasen og sofaen, det er velfortjent. PT er haardt! Jeg hadde PT en gang, og greide ikke å gå fra leiligheten min og til jobb på grunn av nedoverbakkene. Lårene mine taklet det ikke. Jeg tok bussen. I to minutter. Og måtte nesten ha hjelp over dørstokkene. Da sverget jeg at "Aldri igjen!" :P

gymsokkbaby

21.jan.2011 kl.21:45

Slimfast: Skikkelig treningsrus faktisk :) Hahaha, ja, det er ikke noe som heter: jeg klarer ikke. Da får jeg bare tilbake: "Finn frem din indre vilje, du KAN!"

Hahaha, hadde det litt gøy en jul som du skjønner :P

Håper du har kost deg i kveld også.

SpisElskLev

21.jan.2011 kl.21:50

Haha, morsomt innlegg! Som en annen sa lenger oppe her, man merker du har skrevet i treningsrus;) Så digg da!!! Heldig du er som har en pt som klarer å presse deg såpass:) Jeg ønsker et bilde på bloggen av de deilige åletrange swixene. En utfordring from me to you;)

gymsokkbaby

21.jan.2011 kl.22:34

Kristine: Utrolig deilig - da ender jeg med å gjøre mer enn jeg trodde jeg kunne klare :)

gymsokkbaby

21.jan.2011 kl.22:35

frk. Kraft: Ja, hadde det sånn etter andre time. Denne gangen, tredje gang, så tror jeg det ikke blir så ille. Kroppen venner seg til det, til og med det verste :P

gymsokkbaby

21.jan.2011 kl.22:36

SpisElskLev: Jeg ser überfeit ut i den da, så det blir et nedslående syn. Jeg skal prøve å få noen til å knipse meg i morga ;)

SpisElskLev

21.jan.2011 kl.23:26

NEI gymsokkbaby, nå får du jaggu rulle inn brøa! Det er det dummeste jeg har hørt. Jeg har sett alle bildene du har lagt ut av deg selv, og kan derfor med hånden på hjertet si at du umulig kan se uberfeit ut i noe som helst! Du ser DRITBRA ut!

Polleke - livet mitt

22.jan.2011 kl.03:48

Elsker den tegneserien, den er så random bra :P

FLINK FLINK FLINK FLINK :D :D :D

gymsokkbaby

22.jan.2011 kl.08:03

SpisElskLev: Hahaha, nei du... legg merke til én ting, har du sett mange beinbilder av meg? Trukke det. Hvorfor? Fordi jeg har kjipkraftige lår. Usj. Og de har blitt større etter jeg begynte med hard styrketrening, gaaaah. Meeeeen, åkei, de er ikke fete, bare kraftige. Og jeg kan nok aldri få sånne tynne, pene dameben. Untatt når jeg går i høyhælte sko, haha :D

gymsokkbaby

22.jan.2011 kl.08:04

Polleke: Dritmorsom. Var en jul de etterlyste folk til å skrive inn i boblene og sende inn forslag, så ble de beste trekt ut. Jeg ble ikke trekt ut. Merkelig, haha :D

Marte Kristine

22.jan.2011 kl.11:00

Kjenner den følelsen! Husker en gang, jeg var sikker på at jeg skulle spy, jeg kaldsvettet, skalv og var helt svimmel. Var så dårlig at jeg ikke klarte spise resten av dagen! Var kanskje litt i meste laget, men jeg klarte utrolig mye mer enn det jeg trodde jeg skulle klare, det er ganske gøy å se hvor hardt du faktisk kan presse deg selv. Når du tror du ikke klarer mer, klarer du faktisk over dobbelt så mye til ;) It's all in your head :-)

Louise - treningsmotivator

22.jan.2011 kl.14:45

Tusen takk søte deg =) Så flink du er med treningen! Høres moro ut med PT!

gymsokkbaby

22.jan.2011 kl.17:13

Marte Kristine: Ja, det gjelder å fokusere på at smerten er midlertidig - glory is forever, hihi :D Jeg kan, jeg vil, jeg får det til - det er mitt nye motto :) Men djeeeses, det er innmari ubehagelig når lunsjen er på vei i retur ja. PT sier kroppen etterhvert venner seg til det og ikke vil respondere så sterkt.

gymsokkbaby

22.jan.2011 kl.17:14

Louise: Det er veldig gøy og veldig slitsomt :)

healthy diane

23.jan.2011 kl.10:59

sv: Enig i at jeg må spise litt mer med så mye trening, til tross for at vekta står litt i ro og det frusterer meg litt. Ting tar tid. Men jeg er så glad i mat, og trening, at jeg vil heller trene og spise litt ekstra på diett, enn å spise ingenting og bare sitte å glo i veggen. Det får man lopper i rumpa av, grøss!

Høres ut som du har litt av en personlig trener! Må være både forferdelig og gøy på samme tid å se hvor langt en virkelig klarer å presse seg:) Ei fin investering med andre ord, skulle ønske jeg hadde penger til det!

Vibece

23.jan.2011 kl.18:12

Det er sånne timer som er "godt-vondt". Helt forferdelig mens det står på, men utrolig herlig når du kan gå i dusjen :)

Som jeg sa til min PT når hun piska meg over gulvet med en kettlebell på 16 kg i hånda med gående utfall: "du vet at jeg hater deg litt akkurat nå?"

gymsokkbaby

23.jan.2011 kl.20:15

Vibece: Hahaha, kongekommentar. Jeg hater PTen min der og da ja, men vil elske han når resultatene kommer :D

gymsokkbaby

23.jan.2011 kl.20:23

healthy diane: Ja, endelig hadde jeg råd. Endelig. Kan ikke ha det forever, men satser på å lære masse som jeg kan ta med videre i egentreninga :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits