Ski(u)lykke


Fint vær i løypa i går. Håper på flere slike turdager fremover. Så fort jeg får fikset batteriet på min elskede Polar skal jeg søttern meg sjekke hvor god trim disse turene egentlig er.Artig effekt på bilde. Den fikk seg en tur i snøen før det ble tatt bilde. Den overlevde det. Den mobilen tror jeg søren meg kunne overlevd en atomkrig, så mye som den har vært igjennom. Jeg er glad i å drukne den, miste på asfalt, eller generelt behandle den med grov vold.

 

Små unger, har de ingen hemninger?
Jeg og kusinen min stod og trippet smånervøst i toppen av en bratt og speilblank bakke, mens vi seriøst vurderte om vi skulle ta av oss skiene og gå ned, da en far med sine to små dukket opp:

"Det beste er nok å gjøre sånn..."
"Å bare kjøre rett ned?"
"Nettopp!"

For å demonstrere setter han utfor uten å bremse. Bare lot det stå til, som om ikke det går an å brekke lårhalsen.  Barna, begge under 10 år, fulgte hakk i hæl. Uten å nøle og med mord i blikket. Og der hadde vi stått i fem minutter allerede og kranglet med oss selv. Så, siden den ukjente markafaren hadde lyktes i å få meg til å føle meg nokså pinglete, så satte jeg utenfor. Med hjerte opp i tohundreogfemti og svikt i knærne.

Det gikk bra. Overraskende bra. Både meg og kusinen min kom oss ned bakken med overraskende god stil. Men, jeg må si at jeg gleder meg til den dagen slike bakker blir tja, barnemat!

Jeg har enda ikke trynet på ski - men MED ski i hendene på vei til T-banen, jo daaaa følte beina mine det var på tide at jeg fikk smake litt asfalt. Klaska skinka nokså hardt mot bakken, men kom meg fort på beina igjen. Litt ør og omtåket, med en følelse av idiot sittende i halsen. Det var første gang i år. Jeg følte jeg hadde sluppet litt billig unna - for ja, denne kroppen liker å hilse på asfalt med jevne mellomrom.

8 kommentarer

Polleke - livet mitt

30.jan.2011 kl.14:29

Skisko og is er jævelskap :( Håper du ikke ble for forslått!

Skituren virket bra da :D Herlig å tørre å sette utfor!

gymsokkbaby

30.jan.2011 kl.14:34

Polleke: Haha, ja, selv på strødd is var jeg tydeligvis ikke trygg :P

Jeg er helt hekta, blir nok noen skirunder frem til våren melder seg :)

SpisElskLev

30.jan.2011 kl.14:34

Hahaha:P Uff, jeg ler med deg altså, ikke av deg. Forferdelig pinlig når bena forsvinner under en på den måten. Jeg føler også min flaks snart må ta slutt. Har hatt en million neste-fall allerede! Men hvor gikk dere på ski hen? Ser utrolig deilig ut, og vanvittig vakkert:)

gymsokkbaby

30.jan.2011 kl.14:47

SpisElskLev: Ja, det er så innmari typisk meg å tryne på glattisen. Ser seriøst ut som jeg tråkker på en bananskall hver gang. Komisk for de som ser på vil jeg tro. Regner med min istryning har bidratt til å forlenge et par liv. Dette er et vann i østmarka faktisk :)

Polleke - livet mitt

30.jan.2011 kl.15:12

Har ikke skia mine her i Trondheim jeg, men er ikke fan av å gå på ski heller, ikke for å trene!

Grusa is er nesten værst, fordi man ikke går forsiktig, og brått ruller man! Hadde det vært is hadde du gått forsiktig mest sannsynlig, og ikke tryna :P

gymsokkbaby

30.jan.2011 kl.17:22

Polleke: Jeg går treningsturer - kombinerer trening med kos, så jeg spurter ikke akkurat av gårde, men jeg blir svett også :) Super kombo. Endelig har jeg begynt å digge vinteren, hehe.

Der sier du noe! Grus er rett og slett ondskapsfult og fordekt trygghet.

Fjonana

30.jan.2011 kl.19:10

Hehe, moro du tryner etter turen da :D Hadde bare alle vært like uredde som barn er hadde det nok vært mange skadde folk vil jeg tro ! Herlig å gå på ski da :) Hadde vi bare hatt snø...

gymsokkbaby

30.jan.2011 kl.21:06

Fjonana: Jeg går og veeenter på nysnø, er temmelig hardt og skarete i Oslomarka nå. I fjor foraktet jeg ethvert snøflak som kom min vei :P Skal sende litt snø din vei jeg ;)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits