Treningsplan denne uken

Mandag: 30 min moderat løping + sirkeltrening  
                 Check!! ;)

Tirsdag: 30 min moderat løping og så en runde geriljakardio!!!!!

Onsdag: 15 min oppvarming + sirkeltrening

Torsdag: Fri, men litt rockering om jeg gidder.

Fredag: PT - han truet med at det skulle bli en hard økt, aiai.

Lørdag: Geriljakardio + rockering

Søndag: Ski + rockering

 

Ja, dette er 6 økter, men lørdagsøkta er kort (intervallene er jo over på 5-6 min) og søndag er mer sånn kosetrening - jeg har ikke så god teknikk at jeg kan spurte av gårde i sporet...enda! Så helgetreninga er virkelig ikke all that.

Et annet viktig poeng er at jeg faktisk skal veies og måles førstkommende mandag av PT og siden jeg er på kurs med jobben i FIRE dager (på hotell selvfølgelig, men heldigvis med treningsstudio), så føler jeg for å være litt ekstra i bevegelse. Bøte litt på skaden rett og slett. Med andre ord - ingen store utskeielser denne helga. Det bør i grunnen gå helt fint.

4 kommentarer

SpisElskLev

01.feb.2011 kl.09:15

Jeg skulle til å si t jeg synes trening seks dager, hardtrening eller ei er litt i meste laget (og det synes jeg vel forøvrig fortsatt det er), så forstår jeg deg godt i og med at du har veiing på Mandag. Bare husk at kroppen MÅ HA hvile imellom om den skal få fremgang også:)

gymsokkbaby

01.feb.2011 kl.09:20

SpisElskLev: Ja, men lørdag og søndag er virkelig ikke hardtrening. Planlegger 30 min på mølla på lørdag og søndag er sånn kosegreie - ikke noe treningstur sånn sett. Er nesten det samme som å skrive "å gå tur", så da vil jeg si at det egentlig kun blir fem økter denne uka :D Grunnen for søndag (som jeg opprinnelig ville ha droppet før en veiedag) er at jeg skal endelig få lært ordentlig skiteknikk og smøring :)

SpisElskLev

01.feb.2011 kl.09:57

Okej da, nei, da er det jo ikke så ille:) og jeg er enig; skitur skal man ikke kalle trening, det er jo faktisk bare kooos:)

gymsokkbaby

01.feb.2011 kl.10:16

SpisElskLev: Frem til jeg har lært meg god nok teknikk så blir skiturene kun koselige, hihi :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits