Dagens form - ikke akkurat hva den var.

 

I dag målte jeg meg. Jeg har gått ned 9,5 cm siden starten av januar, så noe har skjedd - selv om jeg ikke ser det i speilet. Er enda ikke nede på minstenotering - men jeg er på vei. På mandag skal jeg måles/veies av PT og det blir temmelig.... dritskummelt! Så, jeg tok noen bilder av meg selv. Disse får bli "fase 1" bilder - så håper jeg det blir bedre etterhvert. Beklager at jeg er usminket og ser litt småkjip ut på bildene, jeg orker ikke stæsje meg opp. Skulle bare ta et par bilder så jeg kan ha et sammenligningsgrunnlag til senere.  Er faktisk dritnervøs for å legge ut disse. Er ikke akkurat 100 prosent fornøyd og jeg var mye tynnere for bare et halvt år siden :-/  Jaja, here goes nothing:

 

 


Forfra - treningsbuksa har litt kjip strikk som skjærer seg litt inn i sideflesket. Men, tenkte å være ærlig og ikke ta på meg en treningsbukse som ikke gjør det. Da er det lettere å sammenligne senere.

Fra siden - GJETT hvor mye jeg misliker mine kraftige overarmer. Jeg kan aldri få lange, slanke armer. Selv når jeg har vært tynn så har ikke overarmene mine vært tynne. Er en familiegreie og enkelte ting er rett og slett genetisk. MEN, de kan bli noe mindre og mer muskuløse!

Kraftige overarmer, kraftig over ryggen, kraftig benbygning rett og slett. Det er noe jeg begynner å akseptere mer og mer. Her handler det om å bli den beste utgaven av meg - ingen andre :)

Halvveis fra siden. Kan avsløre at et sted jeg har gått ned 3 cm er selvfølgelig brystene, haha. 

Uansett, jeg er ikke kjempemisfornøyd - men bare ikke hundre prosent fornøyd heller. Kanskje jeg aldri blir det, men jeg har som mål å i hvertfall bli litt mer fast i fisken og miste minst 10 cm til her og der. Gjerne på overarmer, lår og bedre mage. Men, nok kroppsfiksering, over til noe annet:

KOKOSKAFFE!

I dag lagde jeg kokoskaffe til frokosten- inspirasjonen hentet jeg fra fantastiske Cecilie. Jeg tok den faste kokosmassen som er på toppen av kokosmelk, en god slump sukrin og stivpisket det. Bruke 3 toppet ts i en kopp kaffe (som jeg drakk halvveis og fylte opp en gang) - det var først uvant, så litt godt og til slutt ble jeg frelst. Dette er en god nummer to etter fløtekaffe, hurra. Resten av kremen står i kjøleskapet - den kan brukes til mer kaffe eller spises med varme bær over. Åhhh, mulighetene er mange  - selv om man spiser melkefritt.

 

Åkei - da gjenstår det bare å ønske alle en fortreffelig lørdag. Jeg skal stable meg opp på Elixia og få til en god styrkeøkt kombinert med litt kondisjon. Er helt slapp i kroppen enda, men i forskjell til i går så tror jeg faktisk trening kan gi meg mer energi. Dette blir bra!

32 kommentarer

Slim Dreams

05.feb.2011 kl.12:25

Synst du har en nydelig kropp jeg! :)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.12:27

Slim Dreams: Jeg er normalvektig - men har alltid drømt om å se skikkelig trent ut og holde matchvekta stabil. En vekt som er ca. 3-4 kilo unna dette. Men uansett - kjempetusentakk for kommentaren :)

Gry

05.feb.2011 kl.12:38

Du ser flott ut :)

Maplesyrup

05.feb.2011 kl.12:39

Nå skulle jeg inn på bloggen din og skrive følgende kommentar på innlegget ditt fra igår; "jeg er så glad du er tilbake fra seminar og jeg kan lese innleggene dine igjen, har savnet det denne uken". Så overrasker du meg og har skrevet mer, og topper det hele med et så bra innlegg!! Utrolig gøy å se hele deg:D Og hvis dette er den "småkjipe og usminkede" utgaven av deg en lørdagsformiddag syns jeg du skal være riktig så fornøyd. Du ser jo bare så sporty ut du!

Jeg skal ikke kaste stein i glasshus og si "du trenger ikke stresse med å gå ned noe mer", for jeg av alle er vel den som alltid snakker om å ville gå ned de siste 3-4 kg-ene, så jeg skjønner ønsket ditt. Jeg tror INGEN kan bli 100% fornøyd, sånn er vi ikke laget, men innstillingen om å bli den beste av seg selv er kjempegod. Den skal jeg jobbe mer med selv!

Ønsker deg en riktig så god helg:)

Disarmed

05.feb.2011 kl.13:20

Du ser jo utrolig bra ut! Se på den smale midja og nydelige formene! For et utgangspunkt! Jeg kjenner meg veldig igjen med egne problemområder og kraftig beinbygning, er helt lik der. Men personlig synes jeg du ser kjempeflott ut allerede, så med målbevisst trening og PT-hjelp kommer du til å se ut som en million og knocke' out -alle- på stranda sommeren 2011!:)

GOD HELG!

S.

05.feb.2011 kl.14:19

Kroppen din er trent og spenstig (hvertfall i mine øyne!) Syns du er for streng med deg selv :) Det kommer ikke an på x cm eller x kg, det er velværen du må tenke på :) Ha en fin helg!

Anneli og Emma-Sophie

05.feb.2011 kl.14:51

Når jeg ser kommentarene dine på disse bildene så skjønner jeg virkelig hvor feil kroppsbilder kan bli. Kraftige overarmer?? Kraftig beinbygning?? Du ser jo absolutt totalt normal ut bortsett fra at du er veldig velproposjonert og ser fit og fin ut.. Huff. Ble nesten litt lei meg nå.. Du er jo dritflott!

Sofie

05.feb.2011 kl.15:31

Du ser jo FANTASTISK ut! Magen din ser jo helt flat ut :) Om det er noen trøst så har jeg også kraftige overarmer og det ligger i familien; mormor sier hun aldri har kunne gå med singlet siden hun har så store overarmer, og hun er tynn..

healthy diane

05.feb.2011 kl.15:41

Fy flate, 9,5 cm er jo kjempebra! Du ser knallflott ut i kroppen - for ei rumpe! Og hvilket vakkert fjes:) Om du ikke ser det selv så ser du hvertfall utrolig bra og trent ut. Ta det til deg! Skulle egentlig til å skrive at du ikke trenger gå ned med, men forstår jo at dette er personlig og har med hvordan man føler seg selv. Uansett, ha ei kjempehelg:)

SpisElskLev

05.feb.2011 kl.15:48

Åååh, endelig noen helfigursbilder av deg!! Og du ser fantastisk ut! Veltrent, flott, vakker slank og normal. Jeg synes du skal være meget stolt, for du ser faktisk veldig trent ut!!! Håper du får en kjempefin helg:) Og du, guttert liker kvinnelige former, og det er AKKURAT det du har!!!:)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:27

Gry: Takk :) Det gjør meg glad å høre. Man er sin egen verste fiende tror jeg.

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:30

Maplesyrup: Takk for en slik super kommentar. Jeg visste du ville forstå meg. Selv om jeg kanskje er litt vel selvkritisk, så er det vel etter et iboende ønske om å bli den beste versjonen av meg og jeg vet at jeg har sett bedre ut. Likevel føler jeg at jeg har gjort et kognitivt fremskritt i at jeg ikke lenger tenker at jeg egentlig vil ned ti kilo (ja, jeg ville lenge det, men sa det aldri høyt) - men bare trene bra, spise bra og være positiv, så kommer forandringene naturlig og jeg kan se best mulig ut i forhold til mine forutsetninger :)

Ha en strålende helg søta!

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:31

Disarmed: Du er jo superslank jo, ser i hvertfall ikke ut som du har kraftig beinbygging (et stort kompliment til deg altså). Satser på at love handelsene forsvinner innen jeg inntar beach'n til sommeren og at PT er den riktige veien å gå ;D

God helg til deg også :)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:32

S.: Ja, jeg er helt enig med du - det er ikke cm eller kilo egentlig, men selve totalen. Er bare det at jeg har vært mindre både kilomessig og cm-messig, og da ønsker jeg sterkt å komme tilbake til dit. Er sånn ca halvveis til målet, så det burde ikke være umulig. Og da passer to-tre kjoler jeg har i skapet såååå mye bedre :D

Ha en kjempeflott helg du også :)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:36

Anneli og Emma: Huff, jeg vet at jeg kan være veeeldig selvkritisk. Jeg har nok disse velkjente fantomkiloene i hodet. I mine øyne så syns jeg at jeg ser litt småkraftig ut da jeg ikke er store jenta (163 cm høy). Meeeen, faktisk, etter at jeg postet innlegget dro jeg på Elixia og hver gang jeg fikk et glimt av meg selv i speilet tenkte jeg at jeg faktisk ser mye bedre ut enn jeg har gjort på lenge. Så da varmet det også veldig med alle disse hyggelige kommentarene.

Jeg skal ikke ned mye altså, jeg skal bare tilbake til dit jeg var. Før jeg begynte å skli litt ut med litt vel mye helgekos og mindre trening. Føler det er matchvekta mi og da passer jeg også et par flotte kjoler jeg har i skapet bedre. Skal ta bilder av dem og legge ut, så kan dere se hva jeg mener :)

Uansett - satte stor pris på kommentaren din. Den gav meg nok et ekstra spark bak til min fæle selvkritiske røst.

God helg:)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:38

Sofie: Veeeel, den ER nok ikke helt flat serru .... men siden tightsen er bittelitt stram så holder den pølsa på plass, hihi. Og så hjelper det veldig å ha en god og strak holdning har jeg oppdaget :D

Litt trøstende å høre at flere sliter med det samme. Mine er hele 30 cm rundt det største punktet. Det minste de har vært nede på var 27, men da trente jeg ikke styrke. Er stygt redd for at de ikke kan bli stort mindre, men blir positivt overrasket om langvarig styrketrening (og riktig sådan) likevel kan redusere de noe, i hvertfall så de ser mer veltrent ut.

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:41

healthy diane: Jeg som trodde jeg ikke hadde gått ned noe og så slo jeg sammen alle ukesresultatene (som var sånn 1 cm en uke, 2 cm neste, osv) og plutselig var det 9,5, hehe. Viser at det faktisk lønner seg å dra frem målebåndet likevel.

Ja, har noen kjoler jeg gjerne vil skal sitte smashing. De ble kjøpt da jeg var noen kilo mindre, så de er målet mitt. Har ikke tenkt til å prøve å nå mine gamle kilomål lengre (som er litt sånn typ 10 kilo unna). Har innsett at det viktigste er å godta seg selv og heller bli den beste versjonen man selv kan bli. Samt nyyyyte livet.

Tusen takk for en skikkelig fin kommentar altså og ha en strååålende helg :)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:45

SpisElskLev: Åhhhh, for en kanongod kommentar søta! Du vet virkelig hvordan du skal få folk til å føle seg bra. Tror mye av min selvkritikk kommer av at jeg har vært tynnere og gjerne vil tilbake dit. Da jeg var på det tynneste så ville jeg bli enda tynnere, men det har jeg faktisk slått helt fra meg. PT mener også at den gamle vekta jeg hadde for ett år siden er min idealvekt og det er ikke sååå mange kilo dit altså. Burde klare det innen sommeren. Er kjent for å gå ned sånn 200 gram i uka jeg, haha. Da kan jeg også passe en ufattelig skitkul kjole jeg kjøpte meg i fjor, som nå sitter som en tvangstrøye, haha.

Det er forresten det mamma sier også: at jeg har former og det skal jeg være glad for. Men, er ikke alltid like lett å tro på det når idealet er typ Megan Fox - som også har former, men samtidig er spiktynn, hehe. Meeeen - jeg har gjort en kognitiv endring altså, og som jeg skrev til en annen: i dag så jeg meg faktisk i speilene på Elixia mens jeg trente og tenkte: "Du ser jo ikke så ille ut". Det er et stort fremskritt :)

Polleke - livet mitt

05.feb.2011 kl.16:53

Synes du ser flott ut jeg, hele deg! Sminke eller ikke har ikke noe å si, du er flott :D

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:55

Polleke: Så utrolig hyggelig sagt, nå ble jeg glad :) Ha en nydelig lørdag, selv om den er litt fyllesyk, hehe.

Polleke - livet mitt

05.feb.2011 kl.16:57

Det er helt sant, og koster meg ingenting å si det jeg mener :D Fina!

Fyllesyken pleies med karbhydrater i massevis. Det funker best, og begynner å bli bra nå :)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.16:59

Polleke: Åhhh, nesten så jeg rødmer, hihi :):)

Jeg skrev det på bloggen din - men jeg sier gjerne det igjen: du har slikt et godt og sunt forhold til slanking. Ingen stress, og tillater deg selv pauser uten at det er et problem. Tommelen opp for deg :)

Cecilie

05.feb.2011 kl.19:31

Siden du synes at jeg er fantastisk (:):):):)), så tillater jeg meg å være direkte! Du er superflott! Midjen er nydelig, lårene tynne, rumpa fin, ansiktet vakkert. Du har jo DEN kroppen! Imidlertid kan jeg godt påpeke to ting: Skyt puppene frem og dra skuldrene bakover ;) OG - jeg tror det er øynene det er noe galt med! Det er iallfall null galt med den kroppen. Jeg hadde vært dritfornøyd!

Takk for fine ord, søte du!

slankerinna

05.feb.2011 kl.19:49

Jeg føyer meg inn i rekka til resten av folket her.Du ser fantastisk ut!Og hvilken midje!!Nydelig.Også er du heldig som kan være så smal i midjen og alikevell ha pupper.Heldig!

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.20:28

Cecilie: Åhhh, du er bare tvers igjennom nydelig du! Tusen takk for en slik superfin kommentar :) Har hele livet prøvd å skjule puppene mine egentlig - så det er ikke alltid så lett å skyte de frem, hehe. MEN, jeg skal høre på deg og bli flinkere til å holde en stolt holdning :)

Åhhh, du er best altså!!

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.20:28

slankerinna: Det gjør du også søta. Du er langt tynnere enn meg, tenk på det når du føler du ikke ser så bra ut ;)

Kos deg på byen.

Louise

05.feb.2011 kl.21:25

Seriøst...du er sååå flott! Skjønner ikke hvordan du ikke kan være fornøyd, du har DEN kroppen :) 9 cm på en måned er kjempemye! :) jeg og har litt kraftige overarmer og tenker ganske mye på det, men jeg synes ikke du har det i det hele tatt! Man ser seg selv annerledes sikkert. Du er iallefall kjempefin, så vet du det :)

Anneli og Emma-Sophie

05.feb.2011 kl.21:34

Jeg skjønner veldig godt den der med at man har individuelle ønsker for hvordan kroppen skal være altså:) Men det er jo liksom ingen hemmelighet at noen aldri kan bli fornøyd med utseendet sitt, uansett hvor flott man ser ut, så det er kanskje noe som bør jobbes med, like mye som formen:)

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.22:00

Louise: You're too kind :) Jeg syns du ser kjempebra ut forresten - f.eks i det ene bikinibildet jeg så på fjesbok. Knallflat mage - ble rett så misunnelig, hehe. Kan ikke huske at jeg så noen kraftige overarmer på deg. Så ja, jeg tror du har rett... man ser nok seg selv annerledes enn andre.

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.22:03

Anneli og Emma: Ja, jeg er helt enig. Jeg må nok innse at om noen kilo og noen cm så MÅ jeg bare gi meg og heller fokusere på å vedlikeholde, samtidig som jeg jobber med mine tanker rundt kropp og selvbilde. Noen dager kan jeg være fornøyd (som på treningsstudio i dag), mens andre dager møter jeg ikke mitt eget blikk i speilet. Målet er vel å være fornøyd 80 prosent av tiden - i stedet for 30 som nå, hehe.

Cecilie

05.feb.2011 kl.22:13

<3

gymsokkbaby

05.feb.2011 kl.22:21

Cecilie: <3 Mente hvert ord :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits