Tilfredsstille treningsrastløsheten

Denne ukes treningsplan gikk jo brått i oppløsning da et virus bestemte seg for å flytte inn i halsen min. Bra for meg at 5-ukers utfordringen egentlig ikke starter før neste uke.

Så, for å bøte på litt dårlig treningssamvittighet lagde jeg allerede nå neste ukes treningsplan. Regner med at den ca. vil se slik ut:

 


Målte meg i dag, -2,5 cm denne uken og total 14 siden starten av januar. Da har jeg bare sånn ca 20 cm igjen til jeg når mitt endelige mål. Spennende å se om det går an å få til, spesielt om lår og armer kan bli strammere. Det er stort sett på mage jeg går ned nå om dagen, fint for meg det. Skal ta før-bilder begynnelsen av neste uke, men de poster jeg ikke før etterbildene om fem uker er på stell. Jeg lover å poste begge da, selv hvis det er null forandring. Da har vi en pakt, åkei? Åkei!


Nå skal jeg lage matplan for neste uke. Når jeg er inne på mat: jeg tror ikke jeg er laktoseintolerant. Konsumerte en porsjon toro risengrynsgrøt med fløtekaffe attåt. Masse, masse laktose med andre ord og i grunnen ingen tegn til urolig mage. Så skal teste pepsi max og fun light nå. Jeg er 99,999% sikker at jeg ikke tåler aspartam særlig bra. Eller annen form for kunstig søtningsmiddel - og det er i grunnen ikke det verste som kunne ha skjedd.

Jeg har et par gode treningssanger på lur forresten, noen interessert i at jeg deler dem? =)

bloglovin

23 kommentarer

SpisElskLev

18.feb.2011 kl.13:23

Gleder meg til å følge deg igjennom utfordringen:) Skal leve litt gjennom deg tenker jeg. Hente motivasjon og inspirasjon, og styrke til å komme meg på senteret!!

Godt å høre du ikke er laktoseintolerant da. Da er det jo så mye man ikke tåler. Og som du sier, aspartam er jo heldigvis ikke verdens undergang om du ikke tåler;) TENK om du ikke hadde tålt nøtter!!!!!! (jeg personlig hadde grått som et pisket barn!)

gymsokkbaby

18.feb.2011 kl.14:03

SpisElskLev: Er så glad for at noen har troa på meg :) Jeeeh. Jeg kan, jeg vil og jeg skal søttern meg få det til!!

Jeg tror jeg hadde lagt meg i fosterstilling og grått om jeg ikke tålte ost. Jeg _elsker_ ost - i alle former og fasonger, hihi.

Kamilla

18.feb.2011 kl.15:10

Godt det ikke var laktose da! :)
Hvis det er kunstig søtning, har du jo en god drunn til å ikke bruke penger på lightbrus osv., det bruker jeg alt for mye penger på! :P Må bli flinkere med vannet...

gymsokkbaby

18.feb.2011 kl.15:27

Kamilla: Jaaaa, kan kanskje uansett være forsiktig med laktose da det ikke alltid er like bra for kroppen i store mengder, men da har jeg i hvertfall utelukket det som årsaken til magetrøbbelet :)

Vann - drikk det med smak (sitron, bær, vaniljestag, etc). Da er det sååå mye bedre :D

Louise

18.feb.2011 kl.15:38

Ja, vær så snill å dele sanger ^^, <3

Og takk... det er sant som du sier, jeg økte jo! Det er jo knall! :D

Fine mål for neste uke. Sikker på du får gode resultater etter 5 uker'n =)

SpisElskLev

18.feb.2011 kl.15:40

Glemte jeg å si forresten; DEL SANGER!!!!:)

gymsokkbaby

18.feb.2011 kl.15:43

Louise: Da skal jeg lage en liste og dele :D Jeg eeelsker sånt, hihi.

Sikker på du får gode resultater også, du som er så innmari flink med treninga :)

gymsokkbaby

18.feb.2011 kl.15:44

SpisElskLev: Ålreit - jeg er ikke akkurat vondt å be ;)

Sofie

18.feb.2011 kl.16:48

Jeg vil GJERNE har treningssanger :D Gimme gimme ;)

gymsokkbaby

18.feb.2011 kl.16:57

Sofie: Da fikser jeg et innlegg om det, trolig i kveld siden jeg er alene hjemme og appåtil syk. Et hav av tid mao, haha.

Hanne Katrine

19.feb.2011 kl.17:48

Den planen så jo kjempebra ut! Og ja, jeg vil gjerne at du deler treningssanger :)

SV: Nei, jeg har ikke fått gjort det. Folka som gjør det kommer på besøk på treningssenteret ca hver tredje måned, og denne gang når de var der hadde jeg rett og slett ikke tid! Men håper å få tatt en neste gang kanskje :) Har du prøvd kroppsanalyse selv?

gymsokkbaby

19.feb.2011 kl.19:23

Hanne Katrine: Da blir det treningssanginnlegg sånn veldig snart :)

Louise - treningsmotivator

19.feb.2011 kl.20:24

Ja, vi får håpe det gjør det en gang... :P tror det!

Wilde

19.feb.2011 kl.20:54

Sv. Haha, gressplen er en god beskrivelse. Vel, Purely Greens'en sliter jeg også veldig med.. Må bare holde pusten og bælme det i meg, for ned skal det! Har kjøpt spirulina i kapsler denne gangen, for ellers blir det så mye å drikke.. :P

Acaí (lilla) smaker blåbær-ish, så den er bare god :)

Så nei... Tipset mitt blir vel å holde pusten og drikke alt på en gang! Eller evnt. blande ut i eplejuice.

gymsokkbaby

20.feb.2011 kl.11:00

Louise: Tror jeg også. Heier på deg :)

gymsokkbaby

20.feb.2011 kl.11:08

Wilde: Kanke drikke eplejuice, men tenker på å mekke egen saft av bær og sukrin. Det bør kunne fikse problemet :P

healthy diane

20.feb.2011 kl.11:11

Takk for link:) Jeg er ikke så veldig uenig med deg, føles virkelig sånn ut! Jeg har sjekket stoffskiftet, det var helt ok. Kortisolet derimot var skyhøyt, men dette kan skyldes både astmamedisiner og p-piller.... og slankestress. Poenget er vel egentlig at jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå!

Gymsokkbaby

20.feb.2011 kl.11:24

Svarer deg på din blogg jeg :)

Eldeen

20.feb.2011 kl.11:36

Fine lister. :) Jeg er en listefreak, så det gleder hjertet mitt å se at jeg ikke er aleine, hehehe. =P

Aspartam er gift i min kropp i alle fall, så det holder jeg meg unna. :)

gymsokkbaby

20.feb.2011 kl.11:44

Eldeen: Aspartam er også gift i min kropp - og like fullt så lukker jeg øya og drikker pepsi max. Jaja, har litt å jobbe med her, hehe.

Jeg er seriøst angrepet av listefanatisme :D

healthy diane

20.feb.2011 kl.12:00

sv: tusen takk for tips! føler meg konstant utslitt, så tror virkelig jeg må høre etter på kroppen litt - men på samme tid er jeg jo litt "sliten" av å være sliten. Haha! Det er nok noe i slankestress, jeg satt på sofaen i ti uker i fjor med brukket fot, spiste sunt - og suste ned ni kilo på null komma niks. Så jeg får bare prøve å ta det litt med ro i to uker, og se hvordan det går. Blir spennende å starte i morgen på fem ukers utfordringen da, gleder meg til å følge deg!:)

Eldeen

21.feb.2011 kl.22:51

Hehehe, en må ha sine utfordringer her i livet, veit du. ;)

gymsokkbaby

21.feb.2011 kl.22:53

Eldeen: Hihihi, får prøve å gjøre det til en personlig utfordring etterhvert. Har kuttet ned til det minimale nå - og kanskje kan det bli full stopp til slutt :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits