Litt schizofren på en fredag

Det ser ut som jeg har utviklet en mildt schizofreni når jeg slang sammen bildet av meg selv under i syvtiden i dag. Slik ser VI ut nå? Får skylde på at det var litt tidlig, jeg hadde enda ikke fått min høyst elskede fløtekaffe og var over gjennomsnittelig irritert på InDesign, som konsekvent nektet å utføre de kommandoene jeg gav den. Det hjelper heller ikke å godsnakke til InDesign har jeg merket, merkelig nok. Uansett, her kommer samme bilde som på motivated, men det er mitt utgangspunkt for disse fem ukene.
Denne uken har jeg gått ned en hel cm. Ja, én! Småkjedelig. Heldigvis var den på magen. Så 65-cm midjen er tilbake. Selv om jeg veier sånn 3 kilo mer enn jeg gjorde sist gang jeg var 65 rundt midjen, så det viser vel egentlig hvor tullete det er å ha vekta som målebånd for fremgang. Hos meg teller nå kun cm. Punktum. (Jeg har sammenlagt gått ned 15 cm siden januar, så jeg er egentlig fornøyd).

Forøvrig så har jeg ikke helt fulgt mine egne målsetninger for uka. Treningsmessig og matmessig ja - jeg stod faktisk i mot både sjokolade og kake på venninnebesøk i går (og egentlig var det ikke spesielt vanskelig heller). Men, hverdagsmosjon? Not so much. Jeg har ikke valgt én eneste liten trapp, jeg har ikke brukt rockeringen eller gått til jobb før frokost. Æhhhh.... neste uke - skjerpings ;)

Forøvrig - stem gjerne på motivated her. Ser ut som fotballfruen stikker av med seieren, men ikke uten kamp. Åhh, hvorfor må alltid sånne kjendisbloggere vinne da? (Bitter, jeg?).

Forøvrig har jeg tenkt at jeg skal teste litt ulike treningsformer på motivated, slik som Nadia. Jeg lurer på å teste blant annet X-Fit og Back2Basic på Elixia, Crossfit og kanskje Tabata på Sats, samt skrive om mine erfaringer rundt bruken av PT. Har du noen gode forslag til andre ting jeg kan teste og/eller annet som kan være interessant å lese om på motivated? =) Ethvert tips blir tatt i mot med stor entusiasme og en virtuell klem.

Og god helg folkens! Håper dere skal nyte den like mye som jeg skal.

6 kommentarer

wannabekreativ

25.feb.2011 kl.11:03

Håper du får en SUPER helg!!!

gymsokkbaby

25.feb.2011 kl.11:07

wannabekreativ: Tusen takk - du også :D

- Sjokomums -

25.feb.2011 kl.12:11

Et snev av schizofreni in the morning er jo bare sjarmerende, haha!

Enig med deg i at målet er cm og ikke kg. Jeg går opp og ned fra dag til dag - men cm er nokså stabil. Sukk... 65 cm midje... det er nesten låret mitt nå :O MOTIVASJON!

Jeg syns det er deilig å trene variert! Gleder meg til kroppen kommer skikkelig igang igjen, så jeg kan begynne å ta i litt igjen <3

Ha en fin fin helg!

gymsokkbaby

25.feb.2011 kl.13:31

Sjokomums: Du, de cm kommer plutselig bare rennende på. Ikke mål/vei deg hver dag, men vei deg sånn typ torsdag-fredag en uke, så venter du til neste. Jeg har alltid to kontrolldager i forhold til måling av cm ;)

Ha en nyyydelig helg og jeej for trening snart :)

Irmelin

25.feb.2011 kl.20:13

Erfaringer med bruk av PT hadde vært veldig morsomt å få lese om :) Hadde også vært gøy med tips til styrkeøvelser/program. Er ikke så glad i styrketrening så trenger litt motivasjon (fra motivated? ;) ) for å bli flinkere på det. Er veldig glad i aerobic og lignende, men føler meg ikke like hjemme blant alle manualene enda. (Typisk jentesyndrom, i know)

God helg! =)

gymsokkbaby

27.feb.2011 kl.08:01

Irmelin: Styrkeøvelser skal bli. Planlegger å faktisk gjøre dette neste helg, så følg med :)

God helg til deg også.

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

26, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits