Utfordring til meg selv: reis mer!

Etter en skikkelig vellykket Bergenstur for noen helger tilbake har jeg konkludert med at slike helgeturer gjør meg glad. Så hvorfor ikke gjøre det litt oftere enn hvert jubelår?

Så - til alle mine venner (som bor utenfor Oslo selvsagt): skjelv litt (av pur glede?). For plutselig står jeg på døra med et stort glis (og trolig en vinflaske under armen). I tillegg til at jeg planlegger NY-tur, Indiatur, Baziltur (Chello!!) og ja, vinne-i-lotto-og-reise-jorden-rundt-tur?

Kommer til å poste en ny femukersutfordring på motivated.no snart. Jeg falt jo litt ut av den, av naturlige årsaker, men er knallklar for en ny runde og mange nye utfordringer også (hint: et aldri så lite lykkeprosjekt!)

 

6 kommentarer

Sofie

21.mar.2011 kl.22:24

Det har jeg også tenkt på; reise mer. Det trenger jo ikke alltid koste så mye, det er det som har stoppa meg før. Jeg var nylig i Stavanger, nydelig by, og det kosta ikke mye for flybilletten din, og jeg har jo venner jeg kan bo hos, så hvorfor ikke..? :)

Blir spennende å se hvor din neste reise går! :D

gymsokkbaby

21.mar.2011 kl.22:46

Sofie: Reise er så gøy - at jeg ikke bruker mer penger på det altså. Neste reise ser ut som blir til Tyskland, Kiel, i mai. Og så enda en tur til Bergen og så... kanskje finne en globos og kjøre tilfeldighetstesten? :P

Louise - treningsmotivator

22.mar.2011 kl.07:10

Jepp! :D Komme tilbake til bergen ^^,

gymsokkbaby

22.mar.2011 kl.09:10

Louise: Tidlig juni tipper jeg - da er det fint vær til å gå over vidden :D

SpisElskLev

22.mar.2011 kl.21:11

Så koselige bilder:) Rart det der, men frisk luft og bevegelse hjelper virkelig mot alt! Og herlig å se deg Smiiile:D

gymsokkbaby

23.mar.2011 kl.09:50

SpisElskLev: Jeg er litt glad i dag også. Skal si sola virkelig hjelper på humøret! :D

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits