LykkeprosjektTitt her om du er nysgjerrig og kom gjerne med en femte utfordring til meg - hva har jeg glemt fra min lille lykkeliste?

2 kommentarer

SpisElskLev

28.mar.2011 kl.19:42

Hva er en JA-uke?? Uansett, høres ut som en veldig god utfordring:) Når begynner den? Jeg vet rett og slett ikke om jeg har overskudd til å gi meg selv noen utfordring, men jeg lover å vurdere det:) Angående en siste utfordring til deg selv, kunne det kanskje vært å finne noen gode belønninger (ikke mat) som du kan gi deg selv mot våren, noe som bare er ren glede for deg selv, til deg selv? For eksempel en ny hårklipp, en massasje, fikse neglene eller kjøpe deg et nytt klesplagg:)

gymsokkbaby

28.mar.2011 kl.20:52

SpisElskLev: Si ja til alt som kommer min vei - sånn nesten. Bare si ja, selv når min indre enstøingtendenser og latmannskapen sniker i bakgrunnen. Kanskje kommer det noe moro ut av det?

Forøvrig digget jeg den utfordringen.... ahh, skal rett hjem og se om jeg kan få på plass fem fine belønninger :D

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits