Lørdagslykke

Gleder meg sånn. Flytter til et flott område i Oslo med marka lett tilgjengelig for lange, dryge (elskede) løpeturer, gåturer, fisketurer, teltturer, padleturer, Ronjaturer (ja, min fremtidige, lodne lodott skal hete det... hunden altså). Samtidig er t-banen rett ved og jeg kan lett komme meg til med urbane strøk. Alt innenfor ring 3. Perfekt!

I dag er hodet litt tungt, men lattermusklene ble brukt heftig i går. Tips: dra på klubbscenen på Latter. Koster 130 kr, man kan drikke vin og samtidig bli underhold av flere komikere. Oppfølgende tips: ikke sett deg nærme scenen. Sitt oppe.

Ha en feiende flott lørdag folkens :)

 

10 kommentarer

Sofie

02.apr.2011 kl.11:21

Lykke <3 Jeg har foreløbig en slapp dag, men blir jo rett glad av å lese innlegget ditt. Nå skal jeg somle meg til å støvsuge huset før jeg lager frokost, så blir det en tur til byen for å handle vin! :D

Goood helg!

gymsokkbaby

02.apr.2011 kl.11:24

Sofie: Tvinger meg selv til å fokusere på alt det positive og da oppdager jeg at jeg i grunnen har mye å glede meg over.

Gleder meg til vi kan dele den flaska med vin jeg, hihi :)

Gooood helg søteste <3

Sofie

02.apr.2011 kl.11:28

Det blir kjempekoselig :D gleder meg jeg også! <3

gymsokkbaby

02.apr.2011 kl.12:12

Sofie: Jaaa... ikke så lenge til da, om vi får det til :)
God lørdag til deg og :) Her er det IKKE sol! :(

gymsokkbaby

02.apr.2011 kl.17:16

Louise: Sola forsvant her også...dessverre. Ser at den kommer tilbake til uka - med tolv grader med seg. Weeee....

Sofie

02.apr.2011 kl.17:33

sv: Ja, live er jo aller best :D

Hihi, det bildet er noen måneder gammelt, men jeg har kanskje ikke forandra meg så mye. Tror jeg har kledd meg "riktig" på det bildet, for å si det sånn;) Men, tuuusen takk!

Ha en kjempefin kveld du også! Klem!

Sofie

02.apr.2011 kl.17:46

sv: ;) Om du tenker på å kle deg etter kroppsform fant jeg en super artikkel om temaet som jeg skrev et innlegg om for litt sida, sjekk ut http://sofiego.blogg.no/1296337548_klestips_for_lave_jen.html

Føl deg fri til å bruke innholdet om det var noe i denna gata du tenkte på..? :D

SpisElskLev

02.apr.2011 kl.18:52

Ahh, blir så glad av dine innlegg om dagen altså, du er så positiv og sprudlende atte!! Ren og skjær "lykke" ;)

gymsokkbaby

02.apr.2011 kl.18:55

SpisElskLev: Prøver å spre positiv energi rundt meg - for jeg har det så mye bedre når jeg er i litt mer happy-go-lucky-modus. Er ikke sånn at jeg ikke er lei meg av og til, men da prøver jeg å tenke på fine ting... som sol, snart sommer og alt det spennende jeg skal :D

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits