Solskinnssmil

For en fantastisk og solfylt helg dette har vært. Noen som har vært ute i vårværet og fått litt etterlengtet energipåfyll? Det har jeg. Og jeg har kombinert det med litt loppemarkedsnusing også. Her er noe av det jeg har funnet så langt:Sammenlagt har jeg brukt  i underkant av 500 kroner på alt dette - men det er fordi den ene kasserollen er kjøpt på en bruktbutikk og kostet 250. Den var så fin at jeg bare ikke klarte å la være. Det er den med blomster på. Resten er fra loppemarkeder. Jeg er ingen pruter - men jeg har spisse albuer i hvertfall.

De gamle bøkene falt jeg helt for. To av dem har litt ødelagt rygg og jeg syntes nærmest litt synd på dem... hvem vil kjøpe ødelagte bøker når de lå i et hav av godt bevarte bøker? Så, nå har de fått et nytt hjem. Syns  forørig de har god sjarm. Blir nok flere turer på loppemarkeder fremover. Har planer om å kjøpe meg gamle esker, flere norgesglass, gamle vaser og annen nips. Og har også fått til en avtale med en blomsterbutikk, så nå får jeg kjøpt meg gamle treesker også. Gleder meg sånn til å vise bilder fra leiligheten, det kommer til å bli så fint.

Er det noen som har gode loppemarkedtips forresten? Jeg lurer på om jeg skal stikke litt utenfor sentrumsområdet neste gang. Mindre kø og kanskje ikke så stor rift om de beste loppisene?

Forøvrig - neste ukes treningsgleder blir som følger:Ha en fortsatt fantastisk lørdag :)

 

Og hvis du vil:
bloglovin

8 kommentarer

Louise

10.apr.2011 kl.20:56

haha! liker at du syntes synd på bøkene =P søte deg! Kjempefine ting :)

gymsokkbaby

11.apr.2011 kl.08:46

Louise: Ja, de søte, men godt brukte bøkene, som ingen ville ha :P Jeg føler jeg har gjort mange skattefunn.... 5 dager igjen :D

Sporty

14.apr.2011 kl.16:48

Så gøy med lopper! Jeg har noen gml Norgesglass som jeg knabbet fra mor som igjen fikk dem fra mormor:) Gull verdt å eie! Greit å ha småting oppi.Selv lagrer jeg teposene der.:)
Fin blogg.Her skal jeg følge med!

gymsokkbaby

14.apr.2011 kl.17:02

Sporty: Har noen norgesglass jeg også har arvet, men ikke nok. De er så geniale. Så koselig at du likte bloggen, hvis du vil jeg skal blogge om noe spesielt er det bare å skrike ut :D

Sporty

14.apr.2011 kl.17:14

Takk, det skal jeg gjøre vettu! :)
Ha en nydelig dag!

gymsokkbaby

14.apr.2011 kl.17:19

Sporty: Må inn og titte på din blogg nå og legge deg til på bloglovin :) Ha en nyyydelig solskinnsdag (håper jeg) du også :)

Sporty

14.apr.2011 kl.17:20

Til din tilbakemld blir det sol uannsett! :))

gymsokkbaby

14.apr.2011 kl.19:55

Sporty: Hihi, søt du er :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits