Det mentale aspektet ved vektreduksjon
Jeg har begynt å interessere meg for det kognitive ved slanking og hvordan bryte ut av negativt tankemønster, som kan spenne bein for et hvert prosjekt man setter seg fore. Jeg har skrevet en kort sak om dette på motivated.no, for å se om det er interesse for at jeg går dypere inn i materialet.

Hva tror du? Kan det være interessant å lese om hvordan automatiske negative tanker kan brytes og hvordan et vektreduksjonsprosjekt kan få positive fortegn?Forøvrig så kommer det et innlegg temmelig kjapt om mitt nye samarbeidsprosjekt med en meget dyktig dame. 8 kommentarer

Silje

21.apr.2011 kl.14:29

Er ikke alltid like lett å styre tankene nei...:S

gymsokkbaby

21.apr.2011 kl.14:42

Silje: Saboterende tanker er desidert verst, veldig vanskelig å kontrollere.

Sofie

21.apr.2011 kl.17:26

SV: Jeg også! De er så skjønne når de klatrer oppover beina dine med bedende øyne; Kooos med meg!

Helene

21.apr.2011 kl.20:36

SV: Vet ikke kanskje 1 - 2 dl kommer ann på hvor mye jeg lager. Men du må kutte opp grønnsakene først. Så ser du hvor mye grønnsaker du har. Åsså blander du inn melet i grønnsakene og eventuelt kjøtt, men du bør ha nok mel til at det blir en røre ut av det. Åsså skal røra bli like tykk som pannekakerøre ca. Åsså husk at det må være nok røre slik at lappene henger sammen, men d tror jeg ikke blir noe problem :)

Lykke til, og håper det smaker. Å dippe dem i soyasaus er utrolig godt ^^

Everest

21.apr.2011 kl.23:27

Ja =)

gymsokkbaby

21.apr.2011 kl.23:57

Everest: Du kjenner deg igjen? :)

Maplesyrup

22.apr.2011 kl.23:03

Åhhh, gymsokkbaby!!! Du treffer meg så rett i hjertet med innlegget ditt på motivated at jeg nesten blir skremt! Har en rask internettsjekk i ferien og i tillegg til værmelding og e-post var bloggen din noe jeg måtte innom ikveld. Kommenterer her, men jeg gleder meg virkelig til å lese oppfølgeren på motivated. Tenk at så mange har det slik som jeg/oss! Føler meg ofte litt alene med slike tanker og handlingsmønstre.

Takk for at du setter fokus på det og tar det opp! Du er best:)

gymsokkbaby

23.apr.2011 kl.00:11

Maplesyrup: Åhh, nydelig du. Av alle kommentarene jeg har fått er det denne jeg satte mest pris på, tusen takk :) Det gir meg ekstra giv til å skrive forsettelsen. Har begynt, men det krever enda mer research. Vet hva jeg skal skrive, men vil bare backe det litt mer opp så det ikke kommer kun fra mitt hodet. Vil så gjerne kunne få flere til å tenke, og kanskje ta tak i disse problemene. Er jo ikke sånn vi skal leve livet - men konstant dårlig samvittighet.

Takk igjen for en kjempefin kommentar, setter så utrolig pris på disse ordene fra deg. Stor påskeklem til deg :):)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits