For superheltkrefter....
Jeg har i grunnen ikke tenkt over nøyaktig hvor mye kosttilskudd jeg tar, men oppsummert så er det visst en del likevel. Faktisk var jeg tom for noe av det jeg bruker å ta, så bildet ser ikke så rent ille ut. Vel, bildet lyver. Noe.

Forøvrig er det viktig at kosttilskudd ikke erstatter et sunt kosthold, det er kun ment som supplement. I en ideell verden ville en ikke ha trengt kosttilskudd da man hadde fått alt en trengte gjennom maten. Men, jeg er ærlig med meg selv - jeg spiser for lite fisk og selv om jeg er glad i både frukt og grønt, så blir det ikke alltid 750 gram om dagen av det heller.

Forøvrig rimelig spent på om de superheltkreftene melder seg snart som følge av supermatforbruk! Noen som bruker supermat og har merket en forbedring?

6 kommentarer

Cecilie Maria

22.apr.2011 kl.11:35

Oi, du verden - det der så litt vel voldsomt ut for en som ikke er syk! :) Koster jo utrolig mye med kosttilskudd, så jeg gidder ikke bruke penger på annet enn sink+c-vitamin-tabletter, og all-in-one tran/vitaminer/mineraler-tabletter. Det dekker mitt behov i massevis. Men såklart - det kan vel være verd å prøve ut og sjekke om det gir en superkrefter, for i såfall kan det jo være verd det. ;)

Anneli og Emma-Sophie

22.apr.2011 kl.12:02

Tar en multivitamin og en multimineralpille om dagen jeg:p Og trives med det.

gymsokkbaby

22.apr.2011 kl.13:14

Cecilie Maria: Åkei, skal innrømme at noe av kosttilskuddet får jeg nærmest gratis (ikke sponset, men en i familien som kjøper det billig på jobb)- så da er det lett å la seg rive med. Jeg tror ikke man trenger alt over, men når man får mye rett i fanget da blir man lett en kosttilskudd-junkie :P

gymsokkbaby

22.apr.2011 kl.13:15

Anneli og Emma: Ja, det burde holde det. Hvis du spiser nok fisk da og får i deg nok omega-3 :D

Cecilie Maria

24.apr.2011 kl.11:48

Ja, om man får det kjempebillig er det jo ingenting i veien for å prøve! :D Må jo føles bra å vite at man tilfører kroppen masse gode stoffer. Og den skiller jo bare ut det den ikke trenger, stortsett.

gymsokkbaby

24.apr.2011 kl.16:44

Cecilie Maria: Ja, det kan fort bli litt overkill tror jeg for mange. Merker jeg selv også må passe på så jeg ikke blir for ivrig :P

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Mitt nye fokus i 2010 er å øke kondisjonen, styrke og utholdenhet desto mer så jeg etterhvert kan løpe en hel maraton. Som bonus får jeg er sterk og sunn kropp, så snart kaster jeg vekta. Det er viktig å godta seg selv, ikke leve etter et imaginært bilde skapt av media.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits