Kun knitring på linjaJeg er trøtt dått kåmm, får ikke trent, men spiser ok.

Må få trent lille terror til å være hjemme noen timer alene nå, så jeg kan få snørt på meg joggeskoene, løftet litt skrot i apeburet og generelt kan gjøre noe uten å ha en liten 3,4 kilos klump festet til hofta (men, jeg elsker også det lille krapylet mitt).

Så, 1. september er jeg mye sterkere tilbake. Sett av datoen i kalenderen og titt innom.

10 kommentarer

SpisElskLev

18.aug.2011 kl.19:34

Hei Søøøøta!!! Hvordan har ferien din vært? Ville bare at du skal vite jeg leser bloggen din enda, selv om jeg har blitt en lort til å kommentere! Og ikke fordi jeg er en ekstremt viktig leser eller noe, tenkte bare gi en liten lyd:) Kan du ikke legge ut noen flere bilder av den nye babyen din? Den er driiitsøt:)

gymsokkbaby

18.aug.2011 kl.21:58

SpisElskLev: Åhhh, hei nydelige! Joooho, du er absolutt en viktig leser. Fakisk tenkte jeg på deg senest i dag jeg. Hvordan har du det? Hva skjer i livet ditt?

Ferien har vært fantastisk, livet er generelt bra, bare søvnløst ;D Skal legge ut flere bilder av Zelda jeg :) Er ikke vondt å be for å si det slik.

Helena

18.aug.2011 kl.22:39

Det går over, men jeg kjenner igjen følelsen :-) Min valp er 4,5 mnd nå, og sover hele natten! Men det er den første av de 4 jeg har hatt som har vært så tidlig ute! En av de forrige gjorde meg helt frysete av nattevåk, og en av naboene flyttet til Sverige etter et utbrudd fra meg på en sen luftetur...jeg velger å tro hun skulle flytte likevel...hehe!

Ta med Zelda i en sekk, så får du ihvertfall en gåtur i rask gange. Prøvde meg på en topptur med valp delvis i sekk i sommer, men vi nådde aldri toppen for å si det sånn...valp nekter å sitte i sekk lenge nok, og turen var for lang til at han kunne gå helt opp selv :-)

Sofie

19.aug.2011 kl.08:16

Hehe, sånn er det å få småfolk i hus ;) Jeg har også sovet crap-iti-crap dårlig i natt, fikk nemlig hjem pusene, og da må de jo få være inne på soverommet. De har jo sikkert savnet meg like mye som jeg savna de.. (ergo; dritvondt i tåa etter angrep i søvne..)

gymsokkbaby

19.aug.2011 kl.12:10

Helena: Ja, jeg har begynt å jukse. Tar henne opp av buret og putter henne i sengen når hun maser i femtiden, da sover hun helt magisk et par timer ekstra likevel. Hehe. Den vanen er nok ikke så smart, så må vel i grunnen bare bite sammen tenna igjen og stå opp klokka fem, lufte henne og høre på intens piping en stund til hun blir lei og sovner igjen.

Det med tur er det jeg gjør innimellom. Får jeg herjet med henne først og gått et stykke, så legger hun seg ned og sover i sekk/bag. Temmelig ålreit. Men, nå skal hun begynne å være litt mer alene hjemme, 1-2 timer, så jeg kan jogge. Har begynt i det små og går overraskende greit enn så lenge :D

Tuuuusen takk for tips forresten, bare å komme med alt du har, det setter jeg stor pris på :D

gymsokkbaby

19.aug.2011 kl.12:12

Sofie: Nåååh, de er så vakre de pusene dine (så bilde). Og det er så fint med dyr, de gir virkelig uttrykk for å ha savnet deg, uten forbehold :) (Selv om det kan manifistere seg i litt tåbiting, hehe).

Polleke

22.aug.2011 kl.15:36

Aww! Hun var da knallfin! :D Greit å være litt mammtrøtt da ja! Gleder meg til du kommer sterkere tilbake :D

gymsokkbaby

22.aug.2011 kl.18:54

Polleke: Ja, er litt mammatrøtt, selv om det er veldig fint dette. Gleder meg til å få litt mer overskudd, men begynner faktisk å komme meg tilbake på plussiden nå. Takk for en så fin kommentar <3

Linda ♥

24.aug.2011 kl.03:51

Hahahaha, dakar er ikke så lett med babyer! Datoen er nortert ned og til gjengjeld må du notere deg ned 27 august altså! Fiksa så vi kan sove hos foreldra mine for dem er i sverige, sånn hvis vi ikke finner nach (hjemme hos meg er det kaos + at jernbaneverket pusser opp togsporet rett ved siden av = Zelda blir som et minne om ro og stillhet) Vi må avtale mer på face, men det kommer til å bli kjempemoro og jeg gleder meg!:D

gymsokkbaby

24.aug.2011 kl.13:20

Linda: Hurra!! Zelda har barnevakt og jeg er mer enn klar. Gleder meg. Hva med å ta en BB-økt før vi starter hele kalaset? (Og ja, vi kan ta det på fjes:)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Prøver seg nå på litt bootybuilding også. Skal bli så stchææærk atte. NB! Sjekk ut motivated.no :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits