Bilderas fra i sommer

Jeg har dratt i gang en spørreundersøkelse, og noe som går igjen er etterspørsel etter bilder. Så, mine søte fem-seks lesere, her skal dere få. Og for dere som ikke har svart, svar gjerne på spørreundersøkelsen (trykk HER), legg igjen en kommentar i innlegget og bli med i trekningen av en fin overraskelse (det er en bra premie altså).

Ænihåvv, her er noen bilder fra min sommer:

I wanna be a part of it, New York, New Yoooork:

Jeg har en rastløst ADHD-sjel, så dette er hva jeg gjør på stranda etter en time i sola:Oooog, for dere som vil se litt mer av Zelda:
Skal jeg forresten fortelle dere en ting? I sommer innså jeg for første gang (i hele mitt liv for å være ærlig) at jeg ikke er overvektig, tykk eller pløsete. Joa, så har jeg et par ekstra kilo her og der, men jeg er normalvektig og tidvis også slank (sa jeg virkelig det?). Jeg har litt kraftige overarmer og noe stor over brystpartiet, men... jeg er fortsatt ikke tykk! Jeg må slutte å fortelle meg selv det, det gjør meg bare ulykkelig, frustrert og tidvis også smådeprimert. Har vel med at jeg sammenligner med med kvinner som er meget tynne og veltrente, men samtidig ønsker jeg ikke at livet mitt skal kretse kun rundt trening og mat. Jeg har prøvd det, det er ensformig og grått, uten noen reelle lyspunkter annet enn de fem sekundene vekta viser et lavere tall.

Når det er sagt så har jeg planer om å stramme opp og miste en 2-4 fettkilo, men ikke mer. Virkelig, ikke mer (og jeg har faktisk i mørke øyeblikk tenkt at jeg skulle ned 10 kilo og det er jo helt vilt usunt).

Håper flere av dere som strever slik med vekt og selvbilde, men faktisk ser helt supre ut, også vil finne dere tittende i speilet med et: "Wow, er det virkelig meg? Er jeg faktisk ikke større? Jeg ser jo bra ut!", en eller annen gang. For min del oppdaget jeg det når jeg ble filmet av søsteren min, jeg trodde ikke det var meg engang. Prøv det og bli overraskedet :)

Ha en nydelig torsdag og snart helg!

8 kommentarer

SpisElskLev

25.aug.2011 kl.11:58

SÅ fine bilder:) Og utrolig flott å høre at du har det litt bedre med deg selv:) Og det lille dyret ditt er jo bare supernydelig!!!

Disarmed

25.aug.2011 kl.12:42

Åh, herlig herlig, kjære du! Så utrolig god lesing! Godt å høre at du har innsett akkurat dét :)

Dessuten ser du jo helt super ut!

Hvordan spiser du nå om dagen, fremdeles LCHF-tilhenger?

Klem!

gymsokkbaby

25.aug.2011 kl.12:49

SpisElskLev: Har hatt et par dager nå med "åhh, jeg har lagt på meg og blitt så svhæææær", uten å tenke på at det har noe med en viss syklus som banket på. Nå er jeg ferdig med den og kroppen er tilbake til normalen. Så, akkurat det jeg skrev i innlegget i dag kunne jeg neppe ha skrevet for tre dager siden, hehe. Men, jeg har det altså mye bedre sånn på det generelle :) og Zelda er et vakkert, nydelig lite krapyl! :P

gymsokkbaby

25.aug.2011 kl.12:51

Disarmed: Jeg vet at du ser helt super ut og jeg håper du husker det :D

Jeg spiser lavkarbo rundt 70-80 gram per dag, noen ganger 100. Er litt mer fedonish og mye mindre fett. Savner fettet og mye mulig jeg bare hiver meg på ordentlig LCHF igjen, savner mest metthetsfølelsen. Enn du, hvordan spiser du? :)

Klemtildeg, så koselig at du er innom :)

Polleke

25.aug.2011 kl.13:43

Du er så fin!

Jeg er så glad du har innsett at du på ingen måte er tykk! Aww! Nå ble jeg glad :D

<3

gymsokkbaby

25.aug.2011 kl.15:15

Polleke: Åhhh, tusen takk. Det sitter langt inne det der, og innimellom får jeg tilbakefall, men oftere og oftere tenker jeg nå at jeg faktisk ser helt ålreit ut :) Og det er så befriende.

Ha en super dag søta <3

Sofie

25.aug.2011 kl.17:02

Jeg prøver ofte å tenke at jeg ikke er tjukk, og når jeg ikke har på meg klær føler jeg meg finest! Kanskje det er en tanke å prøve å finne riktige klær til min fasong istedetfor å irritere meg over mine ekstra kg som er så dust fordelt? :D

gymsokkbaby

25.aug.2011 kl.21:52

Sofie: Ja, det har du så rett i - det er viktig å kle seg etter sin egen kroppsform. Det gjør mye :) Og du er så fin og flink til å kle deg riktig <3

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Prøver seg nå på litt bootybuilding også. Skal bli så stchææærk atte. NB! Sjekk ut motivated.no :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits