Gamle bilder vs. nye

Kom over noen gamle bilder av meg selv og ble rett overrasket. Husker jeg på det tidspunktet bildene ble tatt ønsket å gå ytterligere ned i vekt, jeg hadde jo fortsatt så "stor" mage. Ja, jeg hadde en liten mage, men det er når jeg ser tilbake på bilder nå at jeg virkelig får litt perspektiv på hvor skrudd jeg tidvis har vært i tankegangen.

Se bort fra de teite jeg-tar-bilde-av-meg-selv-i-speilet-positurer. På bildet nummer én er jeg syk, så derav antrekket. De to andre bildene er tja, type outfitbilder fra to år siden. Jeg sluttet med outfitbilder for å si det sånn, er vel ikke akkurat min greie. Spesielt ikke når det tas i speilet:Så, målet mitt er nå å komme tilbake til dette. Intet annet. Jeg jogget 200 km i måneden (!!) når jeg så slik ut, men trente nærmest ikke styrke. Vel, denne gangne håper jeg å oppnå samme kroppsform, bare ved hjelp av mindre, men mer målrettet trening: Booty building og intervallpreget kondisjonstrening.

Her er meg nå:Tror du det er mulig? :)

 

PS: Ta gjerne spørreundersøkelsen min og vær med i trekning av en fin overraskelse i posten ;) Den er anonym. Se her.

6 kommentarer

Sofie

27.aug.2011 kl.13:52

Du var veldig tynn på de gamle bildene, syns du er superfin slik du er nå :) Men, trening skader jo aldri så stå på og lykke til med Bootybuildingen!

gymsokkbaby

27.aug.2011 kl.14:05

Sofie: Ja, er det ikke rart? Jeg syns jeg var lubben for to år siden, blir nesten skremt av hvordan jeg har tenkt om meg selv og min kropp. Trening blir uansett kjempebra!! Vil bli sterk og fit, ikke slank og dvask :P

krusmynte

27.aug.2011 kl.15:15

Ja,de tankene får oss til å tro mye rart:).. Kjente meg igjen i det du skrev. tittet på noen bilder fra noen år tilbake her om dagen.da bildene ble tatt følte jeg med ikke særlig fornøyd med meg selv,men når jeg ser de nå så skjønner jeg overhode ikke hvorfor jeg ikke var fornøyd med meg selv på den tiden.

Jeg syns du ser like bra ut på de nye bildene som de gamle jeg:)

Du får ha lykke til med treningen!

gymsokkbaby

28.aug.2011 kl.19:39

krusmynte: Det er så rart det der, og viser hvor viktig det faktisk er å høre på de komplimenter man får av de rundt seg :) Jeg tror ofte ikke på dem og det er jo helt bak mål. Komplimenter skal mottas med et takk og bevares som små skatter :)

Og tusen takk, er noen kilos forskjell, men, jeg skal prøve å ta til meg det dere sier :)

fabeldyret

02.sep.2011 kl.10:46

For å være helt ærlig så ser jeg ikke noe særlig forskjell på da- og nå-bildene dine (unntatt håret, selvsagt).. Du ser ut som en frisk, slank og vakker jente. Og det er litt komisk, fordi jeg vet hvordan små forskjeller blåses opp til enorme forskjeller i eget hode. Jeg var også "mye" tynnere for to år siden enn jeg er nå, og jeg tenkte også den gang at jeg fortsatt var chubby. Og nå er jeg litt fortvilet fordi jeg ikke klarte å holde meg der, og synes jeg ser kjempestor forskjell nå og da. Men når jeg ser dine bilder og hva du skriver om dem, så tenker jeg at kanskje ikke folk ser så stor forskjell på meg heller.. Hvis du skjønner hva jeg mener?

Men gleder meg til å høre om bootybuilding! Jeg har planer om fast kettlebell-trening, ettersom de endelig har fått det på treningssenteret mitt!

gymsokkbaby

02.sep.2011 kl.13:52

fabeldyret: Jajo, altså, det er noen kilo forskjell og det jeg hovedsakelig ser forskjell på er mage og overarmer. Men, egentlig har du kanskje rett. For jeg har lenge gått og tenkt at jeg er lubben (nesten til grensen for småfet) og det er i grunnen mer i mitt hodet enn andres. Folk har fortalt meg mang en gang at jeg er så slank og fin og jeg tror ikke på dem. Det er fordi jeg forbinder det å "være slank" med å "være tynn". Det er to forskjellige ting det :) Og tynntynn kan jeg aldri bli, uten å nekte meg selv mat og hvor lykkelig blir man av det?

Kettlebell er helt seriøst bra trening! Hold meg oppdatert :)

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Prøver seg nå på litt bootybuilding også. Skal bli så stchææærk atte. NB! Sjekk ut motivated.no :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits