LCHF for the win!

Nå begynner det å nærme seg en ny vår for denne bloggen, men kroppsmessig skal jeg også gi den litt futt i systemet. Jeg er tilbake på LCHF etter en sommer på høyprotein (med en dæsj av fedonish) preget kosthold. Jeg liker bedre metthetsfølelsen på LCHF, samt at det er ikke til å komme utenom at fett smaker best. Annen mat blir ofte papp kamuflert med krydder og 1-kalorispray. Har vært litt matdeprimert i det siste, så nå prøver jeg igjen. Var ikke det gode nyheter da? Åjoda! :)

Så, nå blir det først tre uker med rimelig lavt karbohydratinntak, noe som innebærer omkring 20 per dag, maks 30 på treningsdager. Deretter øker jeg nok til 40-50, om jeg ikke finner ketosetilstanden såpass naturlig og greit at jeg bare forblir der. Sist gang fant jeg ut av ketose ble for hardt for meg, men, ting kan være annerledes i runde nummer to. Jeg avventer og tar en avgørelse. Skal måle meg, ta på meg nøkkelplagg og ikke minste ta bilder/filme hvordan jeg ser ut nå. Her skal det dokumenteres for dere lesere.

Neste målingsrunde er om tre uker. Da har jeg også begynt på Booty Building, så prosjekt "litt-mer-muskler-og-litt-mindre-fett-takk" er offisielt i gang.

Og jeg mener ikke å mase (åjoda), men jeg har en sånn derre spørreundersøkelse om bloggen min. Den er kun 10 korte spørsmål og tar ikke mange minuttene av livet ditt. Du kan vinne premie om du tar den og jeg elsker deg for alltid. Alltid. Lover deg. Trykk her for å lese mer.

Ønsker alle en flott treningsuke, matuke, gladuke, snarthøstuke, sistedelavsommerenuke. Eller, bare en fin uke ;)

6 kommentarer

Linda ♥

30.aug.2011 kl.12:25

Prosjekt "litt-mer-muskler-og-litt-mindre-fett-takk" var i alle fall tidenes prosjektnavn, jeg er med på det prosjektet for å si det sånn! :D Og pcen min vil ikke la meg ta spørreundersøkelsen din for den er helt ape! men hvis jeg låner en annen pc i nærmeste fremtid så skal jeg også ta den:D Jeg vil å bli elsket for alltid. alltid :D

Maplesyrup

30.aug.2011 kl.12:28

Undersøkelse besvart, selvfølgelig:D Jeg kjenner kjærligheten strømme mot meg allerede;) Herlig at du er tilbake!

gymsokkbaby

30.aug.2011 kl.12:54

Linda: Vi får skrive om det på motivated, jeg har tid i kveld :)

Åhhh, dumme pcen, forhindrer meg i å elske deg for alltid ;D

gymsokkbaby

30.aug.2011 kl.12:55

Maplesyrup: Du er min nummer én nå. BFFs for ever!! ;D Er du også tilbake? :)

Maplesyrup

07.sep.2011 kl.13:01

Jeg er nok ikke tilbake i bloggverden, men jeg syns det er veldig kjekt å lese din:) Så jeg skal kommentere ivrig;)

gymsokkbaby

07.sep.2011 kl.16:43

Maplesyrup: Ja, jeg satser på å oppdatere bloggen sånn ca. daglig fremover, muligens får jeg tid til å fikse alt i kveld og offisielt åpnet den nye. Blir ikke like fresh design som jeg hadde håpet, så da blir det enda en runde med bloggkonkurranse, tjohoo.

Skriv en ny kommentar

gymsokkbaby

gymsokkbaby

27, Oslo

Løpegaledama - finner terapi og ikke minst glede i lange løpeturer. Prøver seg nå på litt bootybuilding også. Skal bli så stchææærk atte. NB! Sjekk ut motivated.no :)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits